Ustawa o wolnej wigilii podpisana. Mam wrażenie, że niedługo w tym kraju będzie trzeba się prosić by móc pracować. Bo biedne kasjerki już nie dają rady ale otwarte kina, stacje benzynowe, restauracje itp. nikomu nie przeszkadzają. Zamiast zajmować się rzeczami ważnymi ten rząd jeszcze ogranicza bardziej to z czym miał walczyć.
Ta, popatrzyłem na testy i raczej mi się nie opłaca kupować. Zostanę chyba na sata. Bo jakieś doczytywania tekstur w grach itp., to raczej nie wina dysku, nie?
Najgorszy film na yt to trailer nowej Śnieżki, a przez kogo przez głupią Zegler, dzięki temu filmowi Disney straci kolejne mln zielonych, ale może się dzięki temu ogarną, a co Cuckmana to jak na nią postawił to też jest głupi.
Wrzucam wiecej fotek .Zawsze chcialem LIII w kombi,jednak uwazam ze w tym przypadku kolor+ wydech robi robote. Rembranty obowiazkowe .W planach w sumie doprowadzic auto do mozliwie najlepszego stanu + wygluszyc tylne drzwi (przod zrobiony wraz AS 165 EVO).Pali mi 7 litrow ,nie mniej nie wiecej. W porownaniu do 1.5dci 110 ktore mamy w scenicu to jest lot w kosmos. Ostatni raz auto 150koni+ mialem w 2018 roku
Tu mam wyłączone, nigdy tego nie używam. Chodzi o skalowanie dynamiczne w grze w opcjach. Obojętnie jaki AA wybiorę to ta opcja jest wyszarzona i na ON. Jak włączę TAU to nie ma bata żebym miał 90+ fps z FG w 3440x1440p z wszystkim na Ultra RT I max włosy tez... Wiec skalowanie jest wl I nie mogę nic zrobić żeby to wylaczyc. Odinstalowalem I zainstalowałem ponownie Wieśka i dalej to samo, bez modów jeszcze gram więc czysty stock jest. Strasznie jest obraz rozmazany i to pewnie przez to dziadostwo.
Rekomendowane odpowiedzi