Benczmarkowanie bez spiny, dla każdego ;D
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Ja nie miałem styczności z piszczeniem cewek, nie wiem też czy bym tego doświadczył, jako osoba z uszkodzonym nerwem słuchowym i ok 60% utraty słuchu mogę odbierać całkiem inaczej dźwięki niż zdrowy człowiek, jedne są dla mnie drażniące gdy inne praktycznie niesłyszalne, nawet w aparacie słuchowym, czasem zwiększenie głośności w aparacie może pomóc, ale nie musi. Ale ogólnie wolę nie mieć tego, ja większość czasu gram na głośnikach, ale i komputer stojący blisko nogi(pod biurkiem z prawej strony) jeśli siedzę przy biurku to nie przeszkadza, bo dźwięk z gry i tak jest na tyle głośny że wentylatory w obudowie nie są żadnym "przeszkadzaniem" -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Jesli to ten LG co miałem fast ips to włącz 180hz i overdrive na fast. To są optymalne dla niego warunki Nie widzę sygny na tel. -
Przez Ryza · Opublikowano
Jeśli chodzi o piszczenie cewek to trzeba wiedzieć, że jest to sprawa indywidualna i różnie może być, jednemu Red Devil będzie piszczał, a drugiemu trafi się idealna sztuka. W swoich rękach miałem PowerColor Hellhound i XFX Merc. Obie karty bardzo ciche i niesamowicie chłodne ale mimo wszystko pod obciążeniem bardziej słyszałem Hellhounda i dlatego to właśnie Merc u mnie został. Żadna z nich nie piszczała. -
Przez blabla123 · Opublikowano
Nowa warka Komesa z Amburaną zdecydowanie lepsza. Nie powiem by ta na Baltic Porter Day były jakaś zła, bo nie była ale amburana weszła mocno wtedy. Tutaj zdecydowanie czuć, że mamy coś jeszcze w piwie niż sam dodatek choć w połowie butelki miałem wrażenie, że piję dobrego FESa niż bałtyka. Mimo wszystko na plus.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez wrobel_krk,
Wyniki w pocie czoła spisane przez zacnego kolegę Wróbla (z Krakowa jak mniemam ) ;)
Rekomendacja dodana przez Mar_s
0 reakcji
Pokaż odpowiedź