Portale growe, recenzenci, influ i dramki giereczkowa.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez larry.bigl · Opublikowano
Nigdy nie zrozumiem i chyba nie będę szanować ludzi a dziadowskim wydechem. Nie gdy używają ich w mieście. Wiejski tunning level hard. -
Przez serenity40 · Opublikowano
Budżet nie jest jakoś ograniczony ale też z rozsądkiem. Ps. OLED się nie wypali jeśli będzie piasek Windows przez większość czasu chodził? -
Przez blabla123 · Opublikowano
Scianka ukończona, myślałem, że więcej będzie wolnego miejsca -
Przez lukadd · Opublikowano
Obecnie jak widzę po jakich cenach schodzą używane 4090 na ebay to jakbym sprzedał to ledwie ~2.5k pln straty od tego co ponad 2 lata temu zapłaciłem. W zasadzie mała strata na wartości jak na ponad 2 lata zabawy Ale czy zmienię czy nie zmienię gpu w nowej generacji to i tak karciocha w kolekcji zostaje -
Przez Lypton · Opublikowano
Poparcie społeczne pierwszych rządów Lulu w Brazylii wynosiło niemal 90%. Jakby żyło się źle, to raczej by tak wysokie nie było i na jego następczynie, po dwóch kadencjach, nie zostałaby wybrana szefowa jego gabinetu. Jestem w gronie 10% najlepiej zarabiający Polaków i uważam, że prospołeczna polityka PiSu była naprawdę okej. Oczywiście do ideału wiele im brakowało, ale w porównaniu z 'niedasięizmem' PO wypadają lepiej.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi