Gdzie jest zima!
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gret · Opublikowano
Spoko by się pewnie sprawdzały aktywne przesłony na chłodnice na takie warunki. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
aoc na pewno jest gsync compatybilny - po prostu nie ma modulu fizycznego. to ty mi pokazujesz najtanszy sredni IPS a mowisz ze i masz budzet na oleda? poogladaj recenzje na morele bo oni recenzowali duzo budzetowych monitorow przejrzyj watki na forum bo pierwsza strona monitorow to doslownie polecajki 27cali wtedy napisz miedzy jakim wyborem jestes. teraz piszesz cos o gsync - jesli wiec masz jakies wymagania wobec monitora to mi je napisz - tylko to czy jest gsync czy nie to raczej nie ma znaczenia bo softwarerowo raczej kadzy nowszy model to obsluzy. wiec: do tysiaka kupisz spoko IPS bez hdr raczej majac budzet do 1500 mozesz dorwac juz ips masterclasa premium z hdr i wgl bajka powyzej 2500 oled zdecyduj i przeanalizuj jak uzytkujesz monitor i na czym ci najbardziej zalezy -
Przez Tornado3 · Opublikowano
dobrze, że GPU trzyma cenę to nie boli -
Przez galakty · Opublikowano
Fizyczne wskazówki i nic innego, do tego w "tunelu". Boli mnie że już się tego nie robi. A najlepiej jak prędkościomierz skacze co 2-3 km/h, a nie pokazuje płynnie. Powinni do aresztów za to wsadzać. -
Przez Grolshek · Opublikowano
Nie tylko zdolny ale jeszcze młody i przystojny
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi