Gdzie jest zima!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Jedi88 · Opublikowano
Widzę, że ciężko znosisz odmowę. Która część zdania, które zacytowałeś sugeruje "syndrom głównego bohatera", jak mniemam twoje ulubione stwierdzenie ostatnich miesięcy. . Czy dobrze sądzę, że odmawiasz mi chęci zdobywania wiedzy choćby poprzez napędzanie dyskusji na forum? Na forum zwracam się do ludzi o sugestię i opinie. Wyboru dokonam sam. To nie jest wasze prywatne forum, żebyście uciszali każdego kto ma inne zdanie i ośmieli się je wyrazić na tymże forum. Temat jest dalej otwarty i zapewniam, że będę kontynuował dyskusję na temat wad OLED-ów. Czy jesteś w stanie przedstawić dowody na wytrzymałość mechaniczną OLED-ów porównywalną do LCD/VA, czy tylko tak sobie napisałeś? Nakazujesz mi szanować kogoś o kim mam, że tak powiem wyobrażenie wyłącznie negatywne jak do tej pory. Z resztą sam siebie stawiasz jako guru i powiedz mi kto tutaj ma "syndrom głównego bohatera"? -
Przez Dimazz · Opublikowano
rząd skrócił czas i wygasił program moja elektrownia wiatrowa -
Przez Pentium D · Opublikowano
@azaxan Miałem starą płytę pod ręką i możesz ten port wyrwać w minutę. Tylko podważaj czymś nieostrym aby płyty nie uszkodzić. -
Przez Dimazz · Opublikowano
Musk to niezły ściemniać. Najpierw mówił o wylocie ludzi na Marsa w 2022 teraz, że 2027-2029 lub okolice 2037 a obecnie mamy tak wiele niewiadomych że bardziej obstawiałbym 2137. Ale skoro chłop na naście dzieci z różnymi kobietami to musi umieć nawijać makaron albo ma haki na polityków.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi