janek25 247 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Ja na pustostanie dzisiaj miałem 2 stopnie 🤣 może teraz się da ta budę dogrzać bo parę dni ciepłej bedzie
AndrzejTrg Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu @hubioi jak dzisiaj pokazują temperaturę na walentynki? Wczoraj patrzyłem u siebie na tego 14 i było -15 🙂 dzisiaj patrzę -1
bbandi Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Dobra, staty działania pompy obiecujące, zero włączenia grzałki nawet przy największych mrozach (chodzi o to że pompa włącza grzałkę elektryczną jak sobie nie radzi a wtedy idzie prądu pinć razy tyle ) Edytowane 13 godzin temu przez bbandi
maras2574 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 17 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): Popatrz jutro, pojutrze itd jak się ta temperatura będzie zmieniać, skończy się na -10 o ile nie mniej. Na dwa dni do przodu można jeszcze uwierzyć, ale dalej to jak wróżenie cyganki na targu. Dokładnie tak Nie rozumiem ludzi którzy wierzą w te brednie/zabobony. Prognozy długoterminowe można o kant dupy roztrzaskać !!! 15 godzin temu, janek25 napisał(a): Ja na pustostanie dzisiaj miałem 2 stopnie 🤣 U mnie w takim to samo Edytowane 7 godzin temu przez maras2574
AndrzejTrg Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu @maras2574 a potem taka karynka z sebixem planują wakacje nad naszym morzem i wielce zdziwieni że pogody nie ma, jak miesiąc temu mówili że będą upały
lukadd Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Piszą, że ludzie już prawie cały pellet wypalili i zaczyna brakować na składach więc ceny w kosmos. https://businessinsider.com.pl/gospodarka/zima-pograzyla-rynek-pelletu-w-polsce-ceny-szybuja-brakuje-surowca/8yh2k6d
janek25 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu za plandemmi to sie i krowy nie niesły Zwykła spekulacja Kolejny dowód ze musi by różnorodność paliwa a przy zaawansowanym cieplownctwie dobrze jak wiecej niz 1 zródło Niestety tutaj wszystko o 180 stopni i piersi urzędników wytkniete do odznaczeń ciekawe ile w ministwrstie klimatu na 2025 roku przyznanej premii
Rekomendowane odpowiedzi