Gdzie jest zima!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ODIN85 · Opublikowano
Już mają problem z remake RE5 więc tu pewnie cenzura ostra wleci. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
dlaczego widzę narzekanie na unreal engine? przecież to jeden z lepszych, o ile nie najlepszy silnik dla developerów, super oferta od epica jest na tworzenie gier na nim i gry wyglądają dobrze oprócz niego to zostaje jeszcze syfiaste unity z wiele gorszymi warunkami dla developerów -
Przez Vulc · Opublikowano
Jasne, ale małe teamy nie robią raczej gier, które wyznaczają nowe standardy graficzne czy są w stanie wykorzystać potencjał nowego sprzętu. Z reguły ratują się kreatywnością lub celują w art design, bo to jest osiągalne w kontekście czasu i środków. Jakie produkcje wychodzą od developerów triple A, to już było wspominane nie raz. Nie ma więc żadnej gwarancji, że ewentualny nadmiar mocy zostanie w sensowny sposób wykorzystany. Chyba, że ktoś gra głównie w oprawę, do czego ma pełne prawo. Ja tam się cieszę, że Sony ponownie spróbuje sił na płaszczyźnie mobilnej, wkręciłem się ostatnio w mobilne granie. Co do podstawowej konsoli, nie mam żadnych obaw co do jej możliwości. Poprzeczka nie jest zawieszona wysoko, bo obecnie 4K i 60 klatek, będzie satysfakcjonować większość statystycznych nabywców tych platform. A na efekt wow nie ma co liczyć od dawna. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
przecież to wie każdy zainteresowany tematem, tylko lewica skrzętnie omija tę kwestię w swoich atakach na prawaków XD -
Przez VRman · Opublikowano
Dużo w tym "to zależy". Dobre wykorzystanie to też pojęcie względne.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi