RTX 4070 TI SUPER jaki producent?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Keller · Opublikowano
Ta gra to jak Mortal Kombat ze scenami płaskimi, czy normalnie się chodzi po mapie w TPP? -
Przez robbo2k · Opublikowano
Allegro lub sklepy poleasingowe. Kupiłem ostatnio HP Z420 i Z440. Zaletami tych sprzętów jest tani RAM i tanie CPU. Wystarczy sobie policzyć 32GB RAM w jednej kości DDR3 cena 55zl. A takich kości można wsadzić 8. Do homelaba to aż nadto. Większość z nich ma co najmniej 6PIN GPU działa z kartą 1*8PIN to jest pomysł też na tani komputer. Jak zwykły pc kończą się na 5SATA to tutaj zaczyna się od 7SATA. -
Przez Dirian · Opublikowano
To myślę, że 9900X będzie najbardziej uniwersalny dla ciebie - świetny zarówno w grach jak i programach. -
Przez Umpero · Opublikowano
Z czym gamoniu masz poblem? Normalnie bez żadnych przytyków się wypowiedziałem na temat tego jaki będzie mój wybór w drugiej turze. Wtedy uśmiechlaki plujący jadem naskoczyli na mnie, a Gordonek dał popis swojej buty i próżniactwa. Jeśli ktoś jest głąbem i na brak agresji odpowiada agresją to niech się liczy, że kwiatów w podzięce nie dostanie. Chcesz to bierz kredę w rękę i idź rysować serduszka na chodniku celem uzdrowienia świata. A ode mnie wielkie GOŃ SIĘ!! -
Przez Spl97 · Opublikowano
To zależy jaką maksymalną szynę będzie miało Navi 48. Jeżeli 256-bit, a na to się zanosi, to więcej niż 16 GB nie wsadzą, tym bardziej, że nadal mają korzystać z GDDR6. 20 czy 24 GB będzie wymagało stosowania szyny odpowiednio 320-bit i 384-bit.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi