Wymiana karty graficznej z RX590 na ?
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Umpero · Opublikowano
Odpal VT3 plus OCCT dla samego proca. Jak te dwa i CPU + RAM przejdą to można wstępnie powiedzieć, że jest stabilnie. Tak średnio mi się chce wierzyć, że masz golden sample i dla wszystkich rdzeni leci -30 stabilne Mi np spokojnie przechodził test CPU + RAM, a dla samego CPU już się wywalał na konkretnych rdzeniach -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Może ktoś mi rozjaśnić o co chodzi z tymi konkretnymi elementami timingów? Na najstarszym bios dla hero x870e jest taki rozstrzał przy expo 1 i expo 2. Na nowszych bios expo 2 już ma tw wartości jak expo 1 na starym bios. Zastanawiam się czy brak stabilności może wynikać z tych zmian? 160 i 480 to bezpieczne wartości i mogę to ręcznie wklepać? -
Przez Passt · Opublikowano
W pewnej mierze się zgadzam, jednak uważam, że media niszowe mówią więcej prawdy niż mainstreamowe. -
Przez Little Sun · Opublikowano
Zrobił ktoś 3 ascendencje ? Cztery podejścia za mną i ciężko to widze, jeden większy błąd może kosztować cały run, a te dwa bossy na drugim piętrze kompletnie mi nie leżą. Mapkę T10 mogę bez wysiłku zrobić a tego za cholerę. -
Przez zgreg · Opublikowano
Wstępnie na okres przejściowy może bym wybrał RX 7700XT 12GB. Zaktualizowałem sygnaturę, z istotnych rzeczy to obecny zasilacz - OCZ 550W bronze, więc chyba za mało W. https://bitcomputer.pl/pl/p/OCZ-ZS-550W-80-BRONZE-JAP-CAPS-SLI-PSU-ZASILACZ/5521
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi