The Blood of Dawnwalker od ex CD Projekt RED
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez smolus7 · Opublikowano
Nie no ewidentne pogwałcenie zasad . Sprzedający powinien ci wysłać nową 5080, jako odkupienie win! A serio to karta super okazja, to się pisze "jestem zainteresowany, jak wysłać kase? Blikiem czy na konto?" A w tym czasie sobie zdjęcie przekonwertować na JPEG. Ale jak się pisze o zdjęcie (co nie oznacza, że chce się kupić) i wszytsko na tacy się chce mieć podane . To się nie dziwie, że sprzedał innemu. Co pewnie był zdecydowany, wysłał kase w 5min. i po temacie. -
Przez Doamdor · Opublikowano
@MarcoSimone Gdybyś miał Intela, to byłoby 6GHz. Sprawdzałeś RTX 5080 w 3DMark przy tak niskich temperaturach? Pogodę niezłą zapowiadają od -10C do -13C, 9800X3D nie kręcę, bo jeszcze się spali. -
Przez bergercs · Opublikowano
Bosch S5/Varta Silver (jedno i drugie to to samo). Nowy trzeba wpisać do sterownika. 138017_160048.pdf -
Przez Mistrz zakonu Paladynów · Opublikowano
Wrócę z pracy to wrzucę z ss z gpu z Jaki sens maja 3d marki skoro ja gram w gry a nie w benchmarki na innych forach pada to samo pytanie. Czysto teoretycznie jakw gpu z i w 3d Marku bedzie jakas różnica a w grach zero to problem jest z grami czy jak? Na mojej karcie to ludzie z palcem w oku robia z 10 procent na lajcie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi