CichyPL 0 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) Hejka mam problem i nie wiem o co biega ! ): ): nie mogę zrobić by gra była w PL ! Choć jest PL nawet w plikach ! Gdzie ja to mam ustawić ....... może ktoś kojarzy taką gre jak Devastation Nie wiem czy można linki z grami wrzucać gra jest moja oryginalna i pisze nawet na pudełku PL ! https://drive.google.com/file/d/1ZZMnnaQGimaAan-hhdQIMau-WQiZGIjj/view?usp=drive_link Czy jes tu jakiś programista co mi wyjaśni gdzie mogę ustawić w tej grze polski język ? bo nie widzę takiej opcji albo naprawdę jestem ślepy lub głupi /; prosze o pomoc ! kiedyś grałem w te grę w PL a teraz nie mogę ... chce mieć Polskie napisy i to mi wystarczy !!! PS. nie wiem czy dobry wątek czy może nawet nie można tutaj dawać takiego czegoś ? najwyżej poproszę administarcje i moderatora o usuniecie lub ostrzeżenie Edytowane 23 godziny temu przez CichyPL
Element Wojny 674 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu daj linka do tej gry do jakiegos oficjalnego sklepu/steam cokolwiek.
CichyPL 0 Opublikowano 23 godziny temu Autor Opublikowano 23 godziny temu Takowe nie istnieje jedynie dzięki stronie https://16bit.pl/gra/devastation można ja dorwać , albo allegro ... gra jes z 2003 wiec wiesz i to nisza była wtedy ):
Asag 67 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu W Setup nie ma opcji językowych? Wejdź w tą zakładkę i wklej screena najwyżej.
CichyPL 0 Opublikowano 21 godzin temu Autor Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) niema nic ... żadnych opcji ! dodam ze mam 2 wersje tej gry jedna z imperium gier a druga to oryginał big box PL i obie niby PL a i tak nie mogę włączyć napisów PL ... nie wiem o co chodzi 2 płyty inne i ten sam problem .. brak napisów PL ): Edytowane 21 godzin temu przez CichyPL
Keller 32 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) W folderze patcha masz folder POL i plik exe do zastąpienia, ale on nie działa u mnie na Win 10. Można też wejść w folder Lang i sobie pozamieniać rozszerzenia z pol na int, a potem do folderu int przekopiować, ale komu by się chciało. Powinien być no cd PL patch ale nie ma. Edytowane 20 godzin temu przez Keller
CichyPL 0 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu pozmieniałem ale tylko znikają całkowicie napisy /; i robi się burdel w menu , inny sposób trzeba znaleźć
Keller 32 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 35 minut temu, CichyPL napisał(a): pozmieniałem ale tylko znikają całkowicie napisy /; i robi się burdel w menu , inny sposób trzeba znaleźć A działa Ci ten plik z folderu patcha i POL?
Rekomendowane odpowiedzi