Filmy - zapowiedzi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
Dlaczego pośrednio finansowałeś pedofilskie schadzki na wyspie Epsteina? -
Przez huudyy · Opublikowano
Ale my nie mówimy o jakimś rusku, tylko autorze moda, który wchodził w układy między innymi z założycielem grupy Wagnera. Już niedługo, czekam na wyjście Steam OS I nie będę mieć z tym problemu -
Przez Tonsil · Opublikowano
Witam, chcę kupić zestaw do 2k dla dziecka i filmów, raczej monitor 1080p / TV 4k MSI A520M-A PRO DDR4 215zł 5500 ryzen 330zł fera używana 50zł ram już kupiłem 2x8gb 3600 cl16 za 320zł MSI MAG 550W 80 Plus Bronze 200zł Obudowa Fury Shobo SH4 RGB 120zł Radeon RX 5700 xt lub 2060/2070 ~ 600zł z OLX dysk Goodram CX400 1TB 2,5" -380zł Teraz mam takie pytania czy ten procesor będzie dobrym połączeniem z kartą ? Czy jednak lepiej przełożyć 150zł z karty kupić Radeona RX 5600 a dołożyć do ciut lepszego CPU 5600 ? No i czy sam zestaw nie jest wrzuceniem pieniędzy w błoto lecz więcej nie dam bo i tak będzie grane Roblox GTA V itp old schoole. Szukanie po Aledrogo czy OLX gotowych zestawu strasznie mnie irytuję bo muszę sprawdzać sobie co chwilę wydajność podzespołów i ich opłacalność a w Polsce jest tendencja do zawyżania używanego sprzętu. Dzięki Pozdrawiam -
Przez janek25 · Opublikowano
https://demagog.org.pl/fake_news/bill-gates-finansuje-program-sciemniania-slonca-sprawdzamy-fakty-na-temat-geoinzynierii-i-chemtrailsow/ -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
Niezły fikoł. Zacząłeś wywlekać prywate jakiegoś ruska i używać tego jako argumentu, że wojna jest finansowana przez niego, no to podszedłem Cię w ten sam sposób, że pedofilskie schadzki są finansowane bo użytkujesz windowsa i inne produkty microsoftu. Fajne ma Gates zdjęcia z pedofilem epsteinem Już rozumiesz, jak głupich argumentów używasz? Prościej się już nie da wytłumaczyć, wiec to last chance.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi