MINILED vs OLED - męczenie oczu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Suchy211 · Opublikowano
Czym się wydaje? teraz mnie zaciekawiłeś. Mówisz o partii która z TVP zrobiła tubę na skalę najgorszych reżimów a rozkradanie publicznych pieniędzy wrzuciła na zupełnie inny, dużo szybszy i szerszy tor niż jakikolwiek rząd wcześniej. Przynajmniej z tych po 89. Do tego tak po obstawiali różne instytucje, że teraz są nie do ruszenia. Nawet izbę w sądzie najwyższym mają taką, że można ją podciągnąć pod rozpatrywanie w zasadzie wszystkiego. Czas rządów PiS jest hańbą dla tego narodu. -
Przez leven · Opublikowano
FCB wygląda u mnie tak: https://ibb.co/FzRkvV6 Tylko Sideband jest starszy odemnie na forum a pomimo tego, że mi "dopala" to jest w porządku. Z Facwbokami daleko odemnie prosze. -
Przez crush · Opublikowano
Najmocniejsze handheldy obecnie, wliczając w to nowe chipy od AMD, robią ~30 klatek w mid detalach i 1080p. Nawet jeśli będą mieli swój custom chip to nie ma opcji na 4k. -
Przez Send1N · Opublikowano
Dokładnie nakładka wdajności odpalona w rogu w totalnym idle zwiększa pobór o ponad połowę -
Przez J4Z66 · Opublikowano
BFG Victrix Pro - imo pad petarda. Żaden tak dobrze nie leżał mi w dłoniach, a kilka przerobiłem - Razery, Astro, Nacony. No, może od x360, ale to dawno było. Wszystkie guziki w idealnych dla mnie miejscach. ...Ale to wszystko subiektywne jest. Dla fanów układu symetrycznego analogów też może być, bo jest modułowy. Ze dwa rodzaje analogów, dodatkowe guziki od spodu, bateria chyba ze 30h, blokady triggerów. Jeżeli pamięć mnie nie myli jakaś technologia, która zapobiega psuciu się (drift) analogów. Mam go rok czasu i analogi nic nie latają, zero. Polecam przetestować. A, ma jeszcze dodatkowy moduł do mordobić. Wróć! Wadą dla mnie są krzyżaki. Choć są dwa do wyboru, żaden mi nie leży do końca. Na szczęście raczej nie gram w bijatyki, gdzie używałbym krzyżaka jako głównego "środka transportu".
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi