j4z 937 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia 19 minut temu, caleb59 napisał(a): Dalej uważam, że mimo ułomności fabularnych i obciętego budżetu przez Konami Metal Gear Solid 5 jest najlepszą skradanką w całej serii. Tez mi się bardzo podobało. I to chyba był pierwszy mój kontakt z 60 fps w takiej grze. OMG jakie to było płynne 1
Godlike 880 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia 3 godziny temu, j4z napisał(a): Auć, cena wysoka, brak polskiego, ciekawe co na to elamigos Albo Codex bądź Rune
musichunter1x 1 308 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) W dniu 22.08.2025 o 12:00, Phoenix. napisał(a): Spadki do 720p oraz <40fps na PS5 PS5 Pro też ma spadki poniżej 40fps we walce, ale przeważnie nie spada poniżej 40. Edytowane 23 Sierpnia przez musichunter1x
Phoenix. 4 713 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia UE5 tak ma, cos tam po premierze wyklepia ale na wiele nie ma co liczyc
brainq 47 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Juz mi się odechciało to kupować niech naprawią i za rok wróce do tego tematu.
j4z 937 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia (edytowane) 2 godziny temu, Kadajo napisał(a): WTF No dokładnie! Wtf!? Ale mnie zagotowałeś teraz. @brainq mi powoli już w ogóle odechciewa się grać. To co się dzieje, to jest jakiś cyrk. Btw lol jaki dubbing w tym filmie Mam zero skrupułów, żeby piracić. Niech się walą w czapki homoseksualiści i partacze jedni. Edytowane 24 Sierpnia przez j4z
ODIN85 3 501 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia 2 godziny temu, Kadajo napisał(a): WTF To gra tych od Elden Ringa? Godzinę temu, brainq napisał(a): Juz mi się odechciało to kupować niech naprawią i za rok wróce do tego tematu. Wyjdzie mod na to w dzień premiery.
Necronom 431 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia 8 minut temu, ODIN85 napisał(a): Wyjdzie mod na to w dzień premiery. Ale ty wiesz, że to nie o to chodzi? Żeby kupować zepsutą grę na premierę i ją modować. W momencie, gdy ją kupisz to już nie ma znaczenia. Dołożyłeś cegiełkę.
ODIN85 3 501 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Jak Wy mody wrzucacie do każdej gry tak czy siak.
Necronom 431 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Nigdy nie moduję żadnej gry przy pierwszym podejściu. Ja ogólnie praktycznie nie moduję nic. 1
Godlike 880 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia 3 godziny temu, Kadajo napisał(a): WTF A HDR chociaż jest?
Kadajo 7 406 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Ten CAP ma podobno przykryć tragiczne działanie gry. HDR jest, ale wątpię ze działa poprawnie.
sideband 1 772 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia 8 minut temu, Kadajo napisał(a): Ten CAP ma podobno przykryć tragiczne działanie gry. HDR jest, ale wątpię ze działa poprawnie. UE5 nie licząc popsutych wersji to działa od strzała dlatego większość gier ma HDR lub można włączyć z cfg. Developerzy są na tyle leniwi, że jakby to od strzała HDR nie działał to wiadomo jakby to się skończyło Sama implementacja na poziomie UE to już inna para kaloszy.
Phoenix. 4 713 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Ale jakim cudem gra na tak nowym silniku ma mieć capa 60fps ? 🤣 Trudno w to uwierzyć.
tomcug 2 440 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia 1 godzinę temu, j4z napisał(a): @brainq mi powoli już w ogóle odechciewa się grać. Przeszedłem lata temu na PS2, także ten tego, dziękuję bardzo Konami, ale też nie zagram
sideband 1 772 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Spokojnie będzie dało się go wyłączyć UE od dawna ma taką możliwość na poziomie cfg.
Rekomendowane odpowiedzi