Ryzen 7 7700X czy jednak Ryzen 5 9600X?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Był temat o tym na pclabie, ja gadałem na emaila, na forum MSI, tamto siamto, bo karta miała bardzo wysoki hotspot, że nie działała jak powinna, przytaczałem pewne zwroty, do tego sklep upadł- karta była używka od kogoś z forum pclaba. Tak MSI się zgodziło odesłałem im kartę bezpośrednio do Wrocławia. -
Przez wamak · Opublikowano
To, że Core Ultra nie jest tak wydajny w grach, jak X3D i Raptory nie oznacza, że nie nadaje się do gier zupełnie. Pograć się da, tak samo, jak na Ryzenach bez X3D, czy na Alder Lake. A w programach już nie jest taki słaby i śmiem uwierzyć, że komuś taki procesor podpasuje. -
Przez boban666 · Opublikowano
Teraz weź wyślij coś na gwarancje to wiesz co ci odpiszą , "uszkodzenia nie stwierdzono" 😆. Szkoda ze dokładnie nie pamiętam , kiedy się to wszystko zaczęło , czy jeszcze przed 5700xt , wtrakcie , czy po nim , no nie mam pojęcia. Jedno wiem i pamiętam że na Intel 10400k też walczyłem z tym stutterem. Wtedy też zmieniłem monitor na 144hz. Dziś mimo maksymalnego wku...... przysiadłem trochę i zauważyłem że jak zbijam kl/s to stutter jest dużo mniejszy , ale nadal jest , nawet jak ustawie monitor na 60hz i tyle samo klatek , nawet jak kl/s ustawie na 58 to dalej mam stutter niezależnie od detali ustawionych w grze (niektorzy sugeruja że zbicie detali pomaga , u mnie niestety nie pomaga). Więc wychodzi na to że my mamy bardzo wyczulony wzrok (mam ztwierdzoną nadwzroczność 😃) i dlatego to wylapujemy , no i wydaje mi się że ogólnie cały sprzęt i deweloperzy (nie wszyscy) nie dorośli jeszcze do 165hz w 1440p czy 2160p. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Przykładowo u mnie przy obecnym setupie w grę wchodziło tylko black and white. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Ja w Stalkera 2 grałem w 1440p DLSS Quality + FG. Tutaj realne porównanie DLSS vs FSR - jest przepaść:
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi