Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Też mam drugiego kompa w inwin 301C, i zasilacz na topie cały czas jest ciepły, R7 5700X +GTX 1060. Ale obudowa bardzo fajna pod niezbyt gorący build. -
Przez j4z · Opublikowano
Trzeci był dla mnie kiepski, czwarty dużo lepszy. Cieszę się, że nie odpadłem. -
Przez Send1N · Opublikowano
I nadal jest bottleneck Tak swoją drogą to nie wiem czy to twój filmik czy kogoś ale jedno trzeba przyznać: komedia chyba że na kierownicy było grane na szybko tylko dla pokazania osd -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@Zhao Gratki za zakup. Po pierwsze jak to Inno3d - nie będzie problemu z cewkami. Nie wiem jak oni to robią ale miałem ileś kart, ileś montowałem w PCtach innych, na forum też trochę ludu ma i pod względem cewek nikt złego słowa nie powie. Po drugie polityka firmy jest zacna, można sobie wymienić pastę na PTMa bez utraty gwarancji. Wentylatory są stosunkowo ciche - u niejednej konkurencji przy niższych RPM jest głośniej. Backplate to nie atrapa tylko realnie chłodzi komponenty + airflow na wylot też trzeba uznać jako wartość dodaną. Generalnie to chłodzenie źle nie wygląda i ma komorę parową. Zawsze możesz zrobić UV. Swojego czasu robiłem research z którego wynikało, że Inno stosuje dobrej jakości komponenty elektroniczne na płytkach PCB i też z różnych statystyk da się wyczytać małą awaryjność u tego producenta. Z resztą... firma matka to PCPartner, a więc nie tylko Inno3d ale też Zotac i Manli. Robią też jakieś karty dla Sapphire. Co zostało Ci w kieszeni to Twoje
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi