Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 23.01.2025 o 17:22, ryba napisał(a):

Polecam zatrudnic sie na magazynie x-komu, to bedziecie przed premiera wiedziec czy sa karty i w jakiej ilosc :E

Chętnie zatrudnię się na magazynie x-kom. Moja stawka to 50k netto miesięcznie.
Będę wszystkich forumowiczów informował o dostępności kart i nie tylko ;)

Opublikowano
W dniu 23.01.2025 o 12:25, Umpero napisał(a):

No i wszystko jasne. Szykuje się straszna lipa, drożyzna i powtórka z czasu skalperów dla serii 3000 :bandyta:

obraz.png

Czyli trochę papierowa premiera, parę kart widmo dla wytrwałych no i dla recenzentów (którzy i tak zgłaszali potrzebę szybkiego odsyłania po recenzji).
To już chyba AMD jest lepsze, bo ich karty można też oglądać tylko na obrazkach ale przynajmniej uczciwie nikt inny ich nie ma :hihot:

Opublikowano (edytowane)

Dziwi fakt, że 2 dni do premiery i nie są podane jeszcze przynajmniej ceny nie mówię o dostępności. Zapewne towar już został zamówiony to i cena zakupu netto powinna być im znana :D  a tym samym cena detal brutto.  

Edytowane przez Pryncypialny
Opublikowano (edytowane)

Generalnie zdaje sie ze odnosnie cen i dostepnosci Nvidia a szczegolnie x-kom i caly polski rynek zdaje sie mowic nie interesuj sie bo dostaniesz kociej mordki oraz i tak nie kupisz albo legendarne nie dla psa dla pana to dla pana scalpera lub znajomego znajomego wysoko postawionego. MIalem kupic 5080 ale skoro bedzie wolniejsze i drozsze od 4090 ktore w polowie 2024 mozna bylo kupic za okolo 7200zl ! to raczej nie warto - lepiej poczekac normalne ceny i dostepnosc w lato ale juz na 5090 zbierac . Zostane przy swoim 4070ti , do 1440 wystarczy...

Edytowane przez panczu
Opublikowano (edytowane)
W dniu 27.01.2025 o 21:32, Godlike napisał(a):

@x-kom czy w dniu premiery nowych RTX będzie mozliwosc zamówienia karty do odbioru w salonie i płatność gotówką przy odbiorze? 

Niestety salony będą wyłączone z możliwości zamówienia premierowych kart graficznych.
Natomiast wszystkie karty graficzne będą miała darmową dostawę.

Edytowane przez x-kom
Opublikowano
10 minut temu, x-kom napisał(a):

Natomiast wszystkie karty graficzne będą miała darmową dostawę.

To jest super wiadomość. Bo bez tej darmowej wysyłki wartej 15 PLN już miałem zrezygnować z zakupu 5090 za 13 000 PLN. :E

• Upvote 1
Opublikowano
8 minut temu, Godlike napisał(a):

@x-kom Teraz nie wiem czy się dobrze zrozumieliśmy, miałem na myśli zamówienie karty przez internet ale sposób odbióru w salonie i płatność tez w salonie. 

Z tego co napisali wynika że tylko płatność internetowa z góry i wysyłka wchodzą w grę 

Opublikowano
Godzinę temu, Godlike napisał(a):

@x-kom Teraz nie wiem czy się dobrze zrozumieliśmy, miałem na myśli zamówienie karty przez internet ale sposób odbióru w salonie i płatność tez w salonie. 

24 minuty temu, Umpero napisał(a):

@x-kom czy dobrze zrozumiałem, że nie będzie można opłacić zamówienia i wybrać opcji odbioru w salonie?

Nie będzie można zamówić internetowo premierowych kart graficznych z odbiorem w salonie. Bez względu na rodzaj płatności.

Opublikowano (edytowane)

Podrzucamy mały przeciek dla Was! 🔥 Oto produkty, które będą dostępne w większej ilości na premierę

Wszystkie karty znajdziecie tutaj.

W dniu 29.01.2025 o 12:16, Godlike napisał(a):

A kiedy beda możliwe odbiory w salonach? 

Prawdopodobnie za około tydzień, choć to może się zmienić.

Edytowane przez x-kom
Opublikowano
5 minut temu, x-kom napisał(a):

Podrzucamy mały przeciek dla Was! 🔥 Oto produkty, które będą dostępne w większej ilości podczas przedsprzedaży

Wszystkie karty znajdziecie tutaj.

To jeszcze ceny poprosimy.
Czy karty Gigabyte 5090 będą dostępne w sprzedaży?

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Umpero napisał(a):

To jeszcze ceny poprosimy.
Czy karty Gigabyte 5090 będą dostępne w sprzedaży?

Bardzo nam przykro, lecz cen nie możemy pokazać wcześniej.

Tak, 5090 będą dostępne w sprzedaży.

Edytowane przez x-kom
Opublikowano
23 minuty temu, x-kom napisał(a):

Podrzucamy mały przeciek dla Was! 🔥

Za tydzień to sobie co najwyżej będzie mozna kliknąć w przycisk "powiadom o dostępności", a nie zamówienia do salonów składać :E