RTX 5090 i 5080 – premiera 30 stycznia w x-kom!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez dannykay · Opublikowano
W liceum zdarzyło się, że na 7:10 na niemiecki giąłem w śniegu po kolana i -20*C. Drugie portki w plecak, w szkole zmieniłem i tyle. Nie ma co stękać, bo to raptem kilka dni. Są regiony, gdzie takie temperatury to codzienność. -
Przez huudyy · Opublikowano
zły dział, napisz tutaj https://forum.ithardware.pl/forum/88-pytania-i-sugestie/ ps masz rację z tym, że takie clickbaitowe nagłówki są irytujące, ale niestety to się klika. -
Przez Arturze · Opublikowano
Od pewnego czasu zauważyłem że tytuły newsów na IT Hardware zaczynają być delikatnie mówiąc żenujące oto kilka ostatnich przykładów: "LG wprowadza telewizory na abonament. Klienci złapią się za głowę" "Gigantyczna kara dla Google. Doigrali się" "Reklamy i subskrypcje w WhatsApp. Czas uciekać" "Instaluj nowy sterownik NVIDII. Później podziękujesz" Przestańcie pisać w ten sposób bo bardzo cenię sobie Wasz portal i lubię tam zaglądać ale dopisywanie w tytule rzeczy typu "doigrali się", "później podziękujesz", "nie uwierzysz" itp. jest po prostu słabe i zupełnie niepotrzebne. Wiem czemu tak robicie ale to przynosi odwrotny skutek przynajmniej jeżeli chodzi o mnie, jak widzę taki tytuł to po prostu omijam takiego newsa. Właśnie z powodu takich głupich tytułów od lat omijam szerokim łukiem portale typu onet czy wp bo skoro ktoś pisze w tytule "nie uwierzysz" no to skoro nie uwierzę to po co mam tracić czas na czytanie?, jak wspomniałem lubię zaglądać na Wasz portal ale coraz częściej zaczyna mnie on irytować niż zachęcać więc proszę zróbcie coś z tym. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Powiem Ci więcej. X50 w Europie w każdym państwie miał inne MSRP W UK kosztował 649 funtów. O, znalazłem. https://www.scan.co.uk/products/265-msi-mpg-271qr-qd-oled-x50-wqhd-500hz-qd-oled-gaming-monitor-2560x1440-003ms-dp-hdmi-usb-c A to nie jest promocja czasowa. Po prostu są sklepy Janusze a są sklepy które sprzedają poniżej MSRP MSI Polityka cenowa MSI nie ma znaczenia. -
Przez Petru23 · Opublikowano
Ogólnie tak, bo to były jednostkowe przypadki, które po aktualizacji już się nie pojawiły. Wczoraj właśnie analizowałem kwestie bilansu baboli vs zajefajnsoci i jest kilka pkt wobec ogromu zalet. Suma summarum bez zastanowienia wziąłbym kolejna kuge (ale już phev bo szybsza )
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi