DEI, LGBT i poprawnosc polityczna w grach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Radzili mi małego bliźniaka itp, ale stwierdziłem że jak dom to docelowy, a nie mały gdzie za 5-10 lat będę chciał zmienić. Kto mi to kupi? Dlatego wziąłem mieszkanie w miarę nowe (6 lat), w dobrej lokalizacji które prawdopodobnie zyska na wartości (można przerobić na 3 sypialnie + salon z aneksem, obecnie 2 pokoje, kuchnia i salon). Stracić nie stracę, najwyżej mogę zyskać, a jak finanse pozwolą to za jakiś czas się dom kupi. Budować nie będę jak widzę po kolegach co przechodzili. -
Przez aureumchaos · Opublikowano
Ta gra mnie jednoczesnie ciekawi ale i troche zniecheca, dobrze ze wychodzi DS2 to zaczne od niego a tutaj dzielnie bede obserwowac Wasze zmagania i zobaczymy czy klucz wrzuce czy nie. -
Przez Jaycob · Opublikowano
Tylko jakiś niewielki promil nerdów zwraca uwagę na technikalia w grach, reszta ma to kompletnie gdzieś. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Od strony finansowej kredyt na mieszkanie to dużo lepsze rozwiazanie niż na budowę domu. Tam jakiś bliźniak/szeregowiec to jeszcze pal licho, ale dom a przedmieściach taki budowany według projektu ma długi okres sprzedaży, a wartość bardzo dyskusyjna. W przypadku mieszkania dużo łatwiej wycenić, sprzedać etc. -
Przez aureumchaos · Opublikowano
Jedynke ogralem 2 razy. Standardowa i potem wersje directors cut. Dla mnie gra jest 10/10 (ds1). Dzielnie czekalem az DS2 przyjdzie na PC. Doczekalem sie Generalnie lubie walkig simulatory i np ETS2 gdzie mam wszyskie mapy zjezdzone wiec mi dreptanie nie straszne - troche natomiast mnie martwi strzelawka o ktorej piszecie ale moze razem to jakos bedzie dzialac
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi