Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

40 dni do mistrzostw testów formuły pierwszej.

58 dni do pierwszego GP.

Jako kibic McLarena nie mogę się doczekać tego sezonu. W 2024 sami byli sobie winni za taki wynik, a poza tym Max po prostu ich rozjechał. Bardzo jestem ciekaw co pokaże Lewis w Ferrari.

Gdzie będziecie oglądać wyścigi F1TV czy Eleven?

• Like 1
Opublikowano

tylko F1TV, dużo większe możliwości transmisji (telemetria, onboard cameras etc).

9 minut temu, dannykay napisał(a):

a poza tym Max po prostu ich rozjechał.

w pierwszej połowie sezonu* - druga już była dużo bardziej wyrównana.

Opublikowano

Moje oglądanie F1 zakończyło się krótko po tym jak Kubica się rozwalił. Jeszcze przez jakiś czas oglądałem ale coraz bardziej wiało nudą. W pierwszej dekadzie XXI wieku było co ogląać, później to meh...

Opublikowano

Nawet ostatni sezon mimo, że na początku się nie zanosiło, był jednym z ciekawszych w ostatnich latach. Pewnie na elevenie będę oglądał. W 2024 wkręciłem się też mocniej w MotoGP, krócej jadą, ale nie brakuje emocji.

• Upvote 1
Opublikowano

Szczerze? W ogóle nie kojarzę, ja to oglądałem mocno w kratkę później. Jeszcze jak była rywalizacja Maxa z Danielem to czasem było ciekawie. Ale cóż. IMO Daniel powinien mieć przynajmniej jeden tytuł.

Opublikowano
9 minut temu, Gret napisał(a):

ja od 2006 jestem wkręcony :P 

w sumie jedyny sport, który śledzę i oglądam z taką regularnością 

+1, dodatkowo mam jeszcze ekipę do wspólnego oglądania, bardzo pomaga na walkę z procesjami XD 

Opublikowano
2 minuty temu, dannykay napisał(a):

Dużo macie znajomych, co się śmieją, że oglądacie gości jeżdżących w kółko? :E Mam takiego jednego fana siatkówki, który nie może zrozumieć, że ludzie mają różne upodobania...

Nawet nie, tato czasem podśmiechujki robi, ale jest w mniejszości w rodzinie, bo nawet mama z siostrą oglądają :E Mam jednego koleżkę z którym często live obgadujemy procesje albo inne oponiarskie ekscesy, a jak nie to zawsze jest twitterek.

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, dannykay napisał(a):

Mam takiego jednego fana siatkówki, który nie może zrozumieć, że ludzie mają różne upodobania...

O, siatka to jedyny sport, który obecnie oglądam z przyjemnością. Czasem jeszcze na rajdy popatrzę jak sobie przypomnę.

Hudy, co masz na myśli, że sam jest sobie winien? Że odszedł z Red Bulla? Akurat to była słuszna decyzja - tylko źle trafił. Też bym z takiego teamu uciekał, gdzie jest papcio i synio verstappen.

Opublikowano (edytowane)

Rozumiem niechęć do Verstappenów i sam jestem za tym, żeby starego zutylizować z tego środowiska, ale trochę przesadzasz. Nie od wczoraj zespoły wybierają kierowców numer 1. Dlatego między innymi czekam na wydarzenia w Ferrari, bo jak wiadomo ich liderem jest monakijski Karolek, a tu przychodzi 7-krotny mistrz, co by nie mówić, zajebisty kierowca.

Edytowane przez dannykay
  • Upvote 2
Opublikowano

Sam jestem ciekaw co będzie w Ferrari. A może być wszystko, chociaż nie wiem czy Charles ma mental żeby iść na noże z Ham. Jak fura będzie konkurencyjna to na bank w połowie sezonu tam będą jakieś dymy :E

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano

Na torze to na torze. Ale jak sobie przypomnę jak w Monaco max tak się bronił, że Daniel przypakował w niego i jeszcze miał pretensje to mi sie nóż w kieszeni otwiera. Połączenie Neymara i Suareza w F1. 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, lesiu155 napisał(a):

Na torze to na torze. Ale jak sobie przypomnę jak w Monaco max tak się bronił, że Daniel przypakował w niego

To było Baku.

Przykłady można mnożyć :)

Edytowane przez dannykay
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, dannykay napisał(a):

To było Baku.

Może, nie pamiętam, wydawało mi się, że Monaco.

Dalej powtarzam, na torze to jedno. A bycie ujem po prostu to drugie i to mnie bardzo uderza i drażni. Stąd nie rozumiem fenomenu verstappena, nie trawię gościa jak dobrym kierowcą by nie był. 

A co do pierwszego filmiku - wina Coultharda. W drugim no to faktycznie ostro, dobrze że ściana się skończyła bo z jajami Barrichello byłaby miazga.

Edytowane przez lesiu155
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, lesiu155 napisał(a):

Hudy, co masz na myśli, że sam jest sobie winien? Że odszedł z Red Bulla? Akurat to była słuszna decyzja - tylko źle trafił. Też bym z takiego teamu uciekał, gdzie jest papcio i synio verstappen.

W RB miał chociaż iluzoryczne szanse na tytuł, a tak strzelił sobie w kolano i skończył niepyszny swoją karierę. 

Godzinę temu, Gret napisał(a):

Jak fura będzie konkurencyjna to na bank w połowie sezonu tam będą jakieś dymy

Grande strategia 

:E

18 minut temu, lesiu155 napisał(a):

Stąd nie rozumiem fenomenu verstappena, nie trawię gościa jak dobrym kierowcą by nie był. 

W życiu masz wyniki albo wymówki ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak ktoś ogląda F1, to nie kibicuje wolontariuszowi z mopsu, tylko kierowcy którego jedynym zadaniem jest wygrać. Co jak co ale talentu Maxowi nikt nie jest w stanie odmówić - to co pokazał w Brazylii powinno zapisać się w kanonie legend tego sportu 

Edytowane przez huudyy
  • Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano

Po latach przerwy wracam do Eleven i 4K po satelicie, w końcu normalna jakość, nie to co ostatnie 2 lata na via.

2 godziny temu, dannykay napisał(a):

Dużo macie znajomych, co się śmieją, że oglądacie gości jeżdżących w kółko? :E Mam takiego jednego fana siatkówki, który nie może zrozumieć, że ludzie mają różne upodobania...

Lata temu tak było, pozniej zaczęło się to zmieniać, Tomek zaczął ustawiać życie pod F1 i się skończyły podśmiechujki.