Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drzemnąłem ze 3 razy przy Sc, ale wstałem na to destruction derby :E Lando dźwignął :) 

Fajne podwójne wyprzedzanie dwóch Ferrari. Oscar vs Lewis w tej szybkiej szykanie w takich warunkach - wow. Ma jaja ten młody i będzie z niego mistrz.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

dobry początek sezonu, pełna oguriada u świeżaków, będą cyrki w Monako :D

2 godziny temu, dannykay napisał(a):

Oscar

ten to odwalił 30 i 300IQ move w przeciągu minuty (SC na pita dla Norrisa :E ). Ma potencjał chłop.

Lawson w RB to porażka będzie na poziomie Pereza, drugi kierowca do znalezienia na wczoraj.

No i Kimi! Iceman v2 :D w stawce jest kilku naprawdę dobrze prognozujących na WDC

Edytowane przez huudyy
  • Like 2
Opublikowano

Ja byłem tak podekscytowany że wstałem nawet przed budzikiem. :E

Wyścig spoko szczególnie na początek sezonu. McLaren wydaje się być nie do ruszenia przynajmniej na teraz, Max robi co może ale RB zjada opony bardzo szybko i tyle z jego starań. Ferrari wygląda na wolniejsze jak pod koniec tamtego sezonu, jeszcze z dwa takie wyścigi i wrócą do starego auta :P 

• Upvote 1
Opublikowano

No ale nie miałem na myśli Maxa tylko całą stawkę. McL widać, że na chwilę obecną jest najszybszy. Reszta trudno ocenić, raczej już na dzień dobry odstają. Gekon w sumie też słabe tempo miał cały wyścig, że szkoda komentować na razie ale on też mocno średni kierowca imo więc trudno stwierdzić. Najbardziej to mnie ciekawi jak się będą młodziki rozpychać.

Opublikowano (edytowane)

Ferrari jak zwykle grande, szkoda mi Szarla bo ładnie jechał mimo rozwalonego skrzydła. Slowson do wywalenia na już, nawet za Tsunami. Kimi DODD dostał chyba z litości, ledwo 8 bodajże dojechał. 

Messenger_creation_1048772587083317.jpeg

Edytowane przez huudyy
  • Haha 4