F1 Corner
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Petru23 · Opublikowano
Co nie zmienia faktu, że są koszmarne i niebezpieczne. Nigdy mi tak zad nie latal i przód nie uciekał przy wchodzeniu 30-40km/h w zakręt, gdzie normalnie wchodzę 60+ km/h, również mazdą. Do śmieci a nie na koła. -
Przez AudRob · Opublikowano
ASUS Prime Radeon RX 9060 XT OC Edition 16GB avans.pl/komputery-i-tablety/podzespoly-komputerowe/karty-graficzne/karta-graficzna-asus-prime-radeon-rx-9060-xt-oc-edition-16gb?gad_source=1&gad_campaignid=22186444728&gbraid=0AAAAAC5qRAAwNECvnJstLdOXqIzhe1WM5&gclid=EAIaIQobChMI7PGSiJDWkgMVFKKDBx2MOgcyEAQYBSABEgKIvPD_BwE Nie znam się na Radeonach ale cena jakaś nie wysoka. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Citro ma bardzo dobre finansowanie dla klienta indywidualnego, siostra kupiła C3 w 21r, w zeszłym roku sprzedała w kilka godzin, auto z przebiegiem 26kkm i kupiła C4, znowu pojeździ 3-4 lata i kupi kolejne. Przy takim przebiegu i corocznej wymianie oleju te silniki są bezawaryjne -
Przez Klima · Opublikowano
Tarcza, której zdjęcie wrzuciłem ma 16k km przebiegu, w tym połowa zrobiona na autostradach. Przy przebiegu 15k km wyglądały jak nówki, żadnego rowka, wżeru. Wczoraj spotkał mnie taki widok jak na zdjęciu- obie z tyłu wyglądają podobnie. -
Przez Camis · Opublikowano
Pisiory i konforuskie to zdrajcy narodu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi