F1 Corner
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
Dobrze że nie mam tego "problemu", moja w kuchni nie uznaje nic poza garem, kuchenką i piekarnikiem, nawet indukcja odpada Thermomix którego dostała jakiś czas temu tylko z pudełka wyjęła...tylko po to, żeby osobie która go podarowała nie było smutno gdy nas odwiedza -
Przez bergercs · Opublikowano
Argumenty coraz bardziej utwierdzające mnie przy wlasnym zdaniu. Bez odbioru. -
Przez huudyy · Opublikowano
no jest absurdalne, bo on nawet na agenta jest zbyt głupi. PS nawet twój wysryw z AI dobrze to podsumował w ostatnim zdaniu - "zły plan pokojowy staje się jedną z nielicznych opcji politycznych, by wygrać WOJNĘ W USA". - tutaj sprawa nie rozbija się o życie Ukraińców, losy Europy, tylko o to, żeby ten pomarańczowy kretyn nie został zrzucony z rowerka za bycie kumplem pedofila. Potzebuje JAKIEGOKOLWIEK zwycięstwa, stąd atak na Wenezuelę, bo wie, że kartele nie poskarżą się na to jak są mordowane na zlecenie rządu USA czy właśnie wycofywanie się z pomocy Ukraińcom, bo to jest plan bardzo kosztownej pomocy, na którą USA powoli przestaje być stać. -
Przez marko · Opublikowano
Oczywiście, że ogarnie. A wcześniej mieliśmy robota kuchennego. Wrzucasz składniki, każe przyjść za kwadrans czy ileś dorzucić kolejne rzeczy i robi dalej. Moja żona jest bardzo zadowolona i uważa to za mega ułatwienie. Nikt nie mówi, żeby gotować w tym codziennie obiad, ale na szybko coś zrobić jak najbardziej -
Przez Gret · Opublikowano
Mnie z termomixa wyleczył test książula. dla mnie to urządzenie to jakies nieporozumienie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi