Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja zasnąłem tuż po wyścigu. Przewagę Oskara było widać w momencie gdy obydwa mcl walczyły z Maxem. Lando jest dobry, ale zwyczajnie… Na każdego kozaka znajdzie się większy kozak i tu tak jest. Oskar jest chyba najbliżej Maxa z całej stawki na ten moment (nie mam na myśli bolida) a to jego trzeci sezon. Wow. 

• Upvote 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ale kwalifikacje eleganckie w Monaco. Lando co się obudził, a chyba większość się spodziewała że Leclerc lekko weźmie PP po tym co w treningach pokazywał. A jutro procesja do poobiedniej drzemki. Za to o 14 MotoGP jedzie, dzisiejszy sprint też całkiem ciekawy.

• Upvote 2
Opublikowano

Jak bardzo tradycyjny wyścig by to nie był, to jest to chyba jeden z gorszych weekendów w sezonie. I dają nam takie gówno co sezon, a Spa wylatuje do systemu rotacyjnego. 

Czego by nie zrobili, to nie będzie lepiej jeśli chodzi o ściganie. Te kobyły ledwo się mieszczą w torze i trzeba im układy kierownicze przerabiać, żeby w ogóle mieściły się w zakrętach. 

• Like 1
Opublikowano

Obejrzałem sobie wszystkie treningi, kwalifikacje i wyścig. Nawet treningi lepsze niż ten wyścig. Rok temu kondukt pogrzebowy a w tym roku cyrk pitstopowy, festiwal niebieskiej flagi i spowalniania innych. Ten tor jest do wywalenia bo co by nie wymyślili na urozmaicenie i tak będzie gówno. Tor za krótki i za wąski do ścigania. Niestety chyba w zeszłym roku przedłużono kontrakt na wyścigi do 2030.

Opublikowano

ja się dziwię czemu Max dostał za karę za wjechanie w Russella, gdzie mu oddal pozycję, a gdy Szarl na prostej zajeżdżał mu drogę aż się w bił w jego bok to nie ma sprawy :E 

pieprzona maFIA.

Opublikowano

Obaj w siebie wjechali więc nie ma winnego.

Wyścig taki se. Te tory jakieś ciulowe, mało się dzieje. Gdyby Kimiemu się fura nierozwaliła to by kompletnie nic nie było. Jeszcze Stroll kontuzji doznał i nie mógł pojechać a zawsze to lepiej dla Alonso bo może coś by pomógł. Ja ostatnio mam większą przyjemność z sesji treningowych niż z wyścigów. W Kanadzie coś powinno się dziać.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 2.06.2025 o 08:02, Arczevski napisał(a):

Ale Max to pięknie odwalił pod koniec, zresztą w ogóle zmiana na te hardy to też był ciekawy manewr :E 

Ewidentnie gość robi się nie do zniesienia, zachowuje się jak duży bachor !!! Hardy dostał bo nie było innej opcji. Jak to zobaczyłem, to od razu powiedziałem że spadnie z podium. Ale że P10 :hmm::E

W dniu 2.06.2025 o 17:27, Arczevski napisał(a):

Czytałem, że Stroll to niezłą aferę w garażu rozkręcił na koniec quali i kontuzja to może tylko przykrywka tego wszystkiego :E

Ten gość to już jest całkiem odklejony !!! Gdyby nie tatuś, już dawno by go nie było 

W dniu 2.06.2025 o 14:32, Pentium D napisał(a):

Wyścig taki se. Te tory jakieś ciulowe, mało się dzieje

Oprócz paru nowych, to tory te same od wielu wielu lat, to bolidy winne nie tory ;) 

Osobiście chciałbym powrotu V10 i tankowania

Edytowane przez maras2574
  • 2 tygodnie później...