Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Trochę kontrowersyjna kara dla Piastriego, no ale niech im będzie, bo podkładka była.

Sam wyścig niezły. Byłem przekonany, że Piastri będzie miał łatwiutką wygraną i by tak było, gdyby nie kara, bo Norris mimo, że jechał dobrze, to odstawał tempem. Młodzi nie sprostali warunkom, ale momentami było bardzo ciężko.

Colapinto nie dokończy sezonu i może być tak, że Lawson też. 

Hulkenberg szef, cały zespół świetnie to rozegrał, bo i strategia i dobre wyczucie momentów na zmiany opon. Brawo. 

Trochę przykro było patrzeć na upadek psychy Leclerca. Szczerze mi go szkoda. 

Ciekawe czy Max przejdzie do Merca, podobno już dogadane, a on sam gada, że właśnie skończył przedstawiać prezentacje w power point :E 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, dannykay napisał(a):

Trochę przykro było patrzeć na upadek psychy Leclerca. Szczerze mi go szkoda. 

image.png.bc84ba551b3e557cfc48378b9f6589ca.png

25 minut temu, dannykay napisał(a):

Szkoda, że reszta sezonu w zasadzie do wyrzucenia :) 

chyba kariery w F1 :E 

Edytowane przez huudyy
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 7.07.2025 o 10:40, dannykay napisał(a):

Kurna on serio nawyzywał, że bolid to najgorszy shitbox, a ja myślałem, że to fejur :E 

Fernando by nie mógł tego powiedzieć, ale Lance jest w lepszej pozycji, stary właściecielem i ma więcej punktów od Fernando. Dla Fernando przydałby się lepszy inżynier.

Śmieszne są komentarze pod filmikami z tą wypowiedzią. Ludzie myślą, że Adrian coś ma wspólnego z tym bolidem i Lance wyzywając auto jedzie po Adrianie i że sam powinien nauczyć się jeździć. Idioci :E

17 minut temu, dannykay napisał(a):

No to niezłe jaja w RBR. Imo Verstappen już podpisany w mercu i za to poleciał Horner. Ponoć Mercedes ma wykupić Maxa za ponad 100 milionów euro... 

Trochę szkoda Mekisa, że został zdegradowany do Red Bull Racing :E

Dziwnie będzie bez Napalonego. 

Edytowane przez Pentium D
Opublikowano

Horner to myślę że długo bez pracy nie będzie i zobaczymy go w nowym zespole.

A co do Maxa poza RBR? No byłby to dobry powód do wywalenia Krystiana. Wyścigu przez chwile nie będzie to jak zawsze sie za kulisami dobrze dzieje :E 

Opublikowano (edytowane)

Przecież Ferrari już robiło podchody. Były plotki o spotkaniach CEO ferrari z Hornerem. Szczerze, to w tym włoskim pierdolniku przydałby się ktoś z zewnątrz, kto by przyszedł i tak ich ścisnął za jaja aż by oczy powychodziły. Tylko podstawowa sprawa, którą musiałby wynegocjować, to pełna decyzyjność jak za czasów Jean Todta, bo obecnie zarząd za bardzo miesza. 

Edytowane przez dannykay
  • Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, Pentium D napisał(a):

Ferrari to leniwce przez to, że dostają bonus za bycie najstarszym i najdłużej jeżdżącym zespołem w F1. Im chyba starcza, że dobrze wypadną na Monzy bo ludzie i tak kupują ich auta. 

Nie no rzeczywiście. Grande stradedżia to super marketing...

053.thumb.png.bd9e7c505700458ea346e2bcbd0d1787.png

Opublikowano
6 godzin temu, dannykay napisał(a):

Jak już idziemy tym tropem, to: jak ktoś chce kupić Ferrari, to po prostu kupuje często mając w :dupa: zespół f1. No jeżdżą tam chłopaki, fajnie fajnie.

Ciekawe ilu klientów w ogóle interesuje się F1 ;)  

7 godzin temu, Pentium D napisał(a):

Jak ktoś chce kupić Ferrari raczej nie analizuje co było gadane przez team radio tylko patrzy na klasyfikację konstruktorów. Ostatnie cztery lata to miejsca 3, 2, 3 i 2.

A jak będą poza pierwszą trójką to pewnie nikt nie kupi :E Co ma piernik do wiatraka :hmm:

Opublikowano
6 godzin temu, dannykay napisał(a):

Jak już idziemy tym tropem, to: jak ktoś chce kupić Ferrari, to po prostu kupuje często mając w :dupa: zespół f1. No jeżdżą tam chłopaki, fajnie fajnie.

Pewnie tak, ale mimo wszystko klasyfikacja konstruktorów > must be the water

• Haha 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Do dupy to SPA. Dobrze, że na żywo nieoglądałem bo byłoby 80 minut psu w dupę. Wyścig nudny. Co oni sobie myśleli w reżyserce F1 co chwilę pokazując rodziny, partnerów, bombelki kierowców? Matkę Lando to aż do pożygu. Gwiazdy z Hollywoodu czy inne znane osobistości nie dostają tyle czasu na ekranie. Tragedia ten weekend. Takie gówno po trzech tygodniach posuchy.