ODIN85 2 607 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia No Rest for the Wicked Producent Moon Studios Platformy Pc Xbox Ps5 Premiera 2025
Jaycob 1 587 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia a coś więcej o grze? Twoja opinia? Grałeś? Czy ponownie temat dla atencji?
Element Wojny 4 397 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Mega trailer, nie dowiedziałem się z niego KOMPLETNIE NIC. Może chociaż jakiś opis wrzuć?
ODIN85 2 607 Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia 2 godziny temu, Jaycob napisał(a): a coś więcej o grze? Twoja opinia? Grałeś? Czy ponownie temat dla atencji? Bo nie ma a trailer fajny. Zagram jak full wyjdzie.
Gordek 8 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia (edytowane) Niestety, gra tylko na kontroler i dla miłośników walki soulslike. Przez brak możliwości zmiany kamery bardzo ciężko się gra na klawiaturze i myszy , ja wielokrotnie spadałem w przepaść, bo sporo tu zręcznościowych momentów, turlania, uników etc. Do tego elementy z gier mobilnych jak ulepszanie sklepów, kuźni itp. w czasie rzeczywistym, czyli musimy np. czekać 3 godziny realnego czasu. Napaliłem się po kilku recenzjach i let’s playach, ale żałuję zakupu. Może mi gra nie podeszła, bo nie jestem fanem soulsów i wykorzystywanych w nich rozwiązań. Edytowane 26 Stycznia przez Gordek
Rekomendowane odpowiedzi