Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję dla ziomka co składa komputer zasilacz 1000W lub więcej (1200W pewnie będzie ok z zapasem bo w planach 9800X3D i 5090 jak będą dostępne) z fabrycznym giętkim i przyjemnym w układaniu okablowaniem.
Ja osobiście od zawsze używam zasilaczy Thermaltake ale one mają sztywne okablowanie więc ja nie doradzę.

PLS help.

Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, kamilos69 napisał(a):

Napisz model zasilacza a nie link do sklepu bo link zdechnie i tyle będzie z pomocnej informacji.

RMx Shift 1200W, CP-9020254-EU

Edytowane przez ShaDow_Pro
  • Upvote 1
Opublikowano
W dniu 9.02.2025 o 14:12, ShaDow_Pro napisał(a):

JA mam ten i polecam, super miękkie to kable nie są, sztywne też nie, coś pomiędzy https://www.amazon.pl/dp/B0BPSYHY41/?creative=380333&creativeASIN=B0BPSYHY41&ascSubtag=3b852439-1eaa-c183-45e9-82d7d6dc66cf

Tez miałem ten model i faktycznie okablowanie nie jest az tak sztywne aczkolwiek jak zmieniłem swojwgo Corsaira na Seasonica TX to uwazam ze w seasonicu jest troche miększe, natomiast wracając do Corseira to zawsze mozesz jescze dokupić na stornie producenta okablowanie do niego typu "sznurówki", aczkolwiek z ich dostępnościa to różnie bywało bo raz były a raz trzeba było czekać długo na nie. 

Opublikowano (edytowane)

Te wszystkie kable typu "sznurówka" tylko tak wyglądają i nic więcej ;) z elastycznością to nie ma nic wspólnego, bardzo giętkie/elastyczne okablowanie ma przykładowo vero z tych bardziej każdemu znanych (nie mówię aby go kupować ze względu na elastyczne przewody jak coś :E) ale tego właśnie typu kable się najlepiej układają.

Edytowane przez Send1N