FSR nie dodaje wydajności, ani 1 fps
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Hard Reset · Opublikowano
Dokładnie, w sumie nic nie musisz robić, ale zalecane użycie chociaż czysta instalacja w adrenaline i przeinstalować dla spokoju albo użyć ddu. Ja zmieniałem rx7900gre na RX9070XT włożyłem nową kartę i wszystko działało od razu. -
Przez LeBomB · Opublikowano
Będą tacy co posłużą się dezinformacją, by naciągać ludzi na zakup usług. Jak z "regulacją okien i wymianą uszczelek", gdzie nie wiesz kogo wpuszczasz i zaraz proponują wymianę okien, a za uszczelki liczą kilka lub kilkanaście razy tyle ile są warte. W przypadku kontroli to gminy i tak wiedzą kto ma i kto miał piec, kto skorzystał z dofinansowania itd. W pierwszej kolejności pewnie pójdą tam, gdzie ktoś doniósł do gminy, straży miejskiej/gminnej, policji że ktoś czymś kopci. Potem pewnie ruszą normalne kontrole tu gdzie wiedzą lub podejrzewają, że może coś być, a na końcu sprawdzą tam gdzie jeszcze nie byli. Przy czym takimi donosicielami mogą być tacy naciągacze właśnie. Poobserwuje, dowie się co i jak, doniesie, a potem po kontroli nagle się zjawi jako "wybawca" z sytuacji, bo "wiem jak możecie uniknąć kolejnej kary!" A i tak będzie tak jak pisał @Badalamann że różne miasta i gminy mają swoje harmonogramy, więc straszenie ogólnopolskimi kontrolami to półprawda oparta o braki w posiadanych informacjach. -
Przez Wu70 · Opublikowano
To globalna kampania w celu zaprzestania grania poniżej 100fps. -
Przez huudyy · Opublikowano
a potem się dziwić, że jak się chodzi przy niektórych kamienicach, to nie ma czym oddychać.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi