Czubatka Boża 176 Opublikowano 17 Lutego 2025 Opublikowano 17 Lutego 2025 (edytowane) Po Polsku mówiąc GTA 6 sprzedała już na 100% zwiastun! Jak cena gry będzie ponad 400zł to mogę pokazać Kto mądry kupuje grę za taką cenne w dniu premiery Edytowane 18 Lutego 2025 przez Czubatka Boża
some1 578 Opublikowano 17 Lutego 2025 Opublikowano 17 Lutego 2025 Przykład jak sprzedać grę: Przykład jak nie sprzedać gry
Czubatka Boża 176 Opublikowano 18 Lutego 2025 Opublikowano 18 Lutego 2025 Zwiastun się udał tylko nowy Dragon Age był zbyt kolorowy i jeszcze bezczelny sposób poruszał temat 56 płci. Naprawdę ten świat schodzi na psy. Można udawać że wszystko jest dobrze. Mam swoje zadnie co się dzieje na świecie a miłośnikom poprawności politycznej pokazuje piękny środkowy paluszek.
Akuki 73 Opublikowano 18 Lutego 2025 Opublikowano 18 Lutego 2025 Gra przez którą sprzedałem grafę ... Gra przez którą kupiłem konsolę za kasę ze sprzedanej grafy ... Gra przez którą rzuciłem granie na PC na cirka dwadzieścia lat Choć będąc w stu procentach szczerym, nie trailer zdecydował a recka w PSX Extreme. Rzekłem.
Rekomendowane odpowiedzi