Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Otwieram nowy temat, gdzie będziemy wklejać trailer gry, który sprzedał nam grę.
Zapewne każdy z nas miał taki jeden trailer, po którego obejrzeniu, nie czekaliśmy na gameplay inne informacje, tylko kupiliśmy daną grę :D  czy potem gra okazała się dobra, to już inny temat - nie tutaj :E 
Wklejajcie trailery (youtube) dzięki którym zdecydowaliście kupić daną grę; może i na premierę :E
PS. Można także wklejać trailery, gier które dopiero wyjdą -
a wiecie że już kupicie na pewno ;)

Zaczynam od siebie :) 
-------------------------------

Assassin's Creed 1 (Xbox 360)

GTA IV - trailer nr 3 (Xbox 360)

Gears of War 1 (Xbox 360)

Cyberpunk 2077 (PC)

Horizon: Zero Down (PS4)

Uncharted 2 (PS4)

Heavy Rain (PS3)

GTA V (PS5) - coming soon 

.

Edytowane przez kanon7
  • Like 3
Opublikowano

Nie wiem, czy nie celniejszym byłby wątek - trailery gier, które mnie zaczarowały i kupiłem... gniota! ;)
Bo o ile wiele z w/w trailerów okazało się też kozacką grą, to jest wiele takich, gdzie trailer zrywa skalp, a gra jest kiszką stolcową. ;)

• Upvote 1
Opublikowano

Watch Dogs to był zawód ;) 

RDR2 za to dowiózł i nawet przekroczył wszelkie oczekiwania 

Tytuł dość niszowy, ale świetnie się bawiłem i to właśnie trailer mnei przekonał :) 

Ten trailer bardzo mnie przekonał do Ghost of Tsushima - bawiłem się na niej później świetnie :) 

• Like 2
Opublikowano

A ja dwa razy dałem się zwieść. Raz dobrze, drugi nie za bardzo :)

Silent Hill 3 (2003)

Ten trailer był dołączony do PC wersji SH2 w opcjach, to można było obejrzeć i porównać na bieżąco z SH2. Różnica była duża. Znacznie lepsze tekstury twarzy i mimika bohaterki, te efekty z krwawymi ścianami, ruchome tekstury.

Drugi trailer bodajże na Hyperze puszczali. I po przejściu SH2 wiedziałem, że trójka to pewniak :) I co się okazało trailery były niemalże w całości zgodne z tym co było w grze.

Silent Hill 4: The Room (2004)

Trailer robił wrażenie, ale tu niestety nie było jak przypadku 3 i różnice względem późniejszej gry były na jej niekorzyść i w wielu aspektach zawiodła. Przede wszystkim coś nie zagrało z dźwiękiem i parę innych rzeczy. Niemniej najbardziej creepy trailer ze wszystkich części.

Opublikowano

I serio kupiliście te gry, bo trailer Wam się spodobał, tak po prostu, a nie dlatego, że i tak byliście zainteresowani zakupem?  

Ma wrażenie, że mylicie tutaj pewne pojęcia. Autorowi chyba bardziej chodziło o to, że nagle wyskoczył tytuł o którym kompletnie nic nie wiedzieliście, zobaczyliście tylko trailer i od razu zakupiliście, bez zastanowienia czy dodatkowego sprawdzania, na zasadzie efektu WOW. 

Opublikowano
19 minut temu, Element Wojny napisał(a):

I serio kupiliście te gry, bo trailer Wam się spodobał, tak po prostu, a nie dlatego, że i tak byliście zainteresowani zakupem? 

Obawiam się, że temat zmieni się w losowe wrzucanie trailerów.

Ale wracając do pytania. W pewnym sensie tak. Coś tam tylko mniej więcej się wiedziało, ale to nie było jak dzisiaj, że spoilerami czy trailerami jest się zasypywanymi, więc materiałów jak na lekarstwo. Bardziej to na zasadzie przechylenia szali. Coś tam wiedziałem, ale jak zobaczyłem to stwierdziłem, że na pewno wezmę. Jednak, żeby zobaczyć coś z przypadku całkowicie i pod wpływem impulsu to nie zdarzyło mi się.

Opublikowano
Godzinę temu, Element Wojny napisał(a):

Ma wrażenie, że mylicie tutaj pewne pojęcia. Autorowi chyba bardziej chodziło o to, że nagle wyskoczył tytuł o którym kompletnie nic nie wiedzieliście, zobaczyliście tylko trailer i od razu zakupiliście, bez zastanowienia czy dodatkowego sprawdzania, na zasadzie efektu WOW. 

Ja oglądam tylko pierwszy trailer a potem kupuję. I tak przy każdej grze.

• Haha 1
Opublikowano

Powyższy trailer do Wiedźmina 3 to majstersztyk, ale zapowiedź z E3 też robiła mega wrażenie, idealna synchronizacja z muzyką.

No i kolejny, absolutny klasyk, jak tego jeszcze mogło nie być.

Wariactwo co się po tym działo z FusRoDa. :E

Oczywiście, że nie chodzi o to, że ktoś łyknął 3 minuty filmiku i kasa leży na stole, bezwarunkowo. Bardziej chodzi o wrażenie jakie wywiera damy materiał, "chcę to mieć i trzymam kciuki, że będzie to coś więcej niż tylko efektowny trailer". 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Nawet nie trailer mnie kupił, ale jak zobaczyłem gameplay z E3 2008 to wiedziałem, że muszą w to zagrać. Trailer z muzą tylko dokończył dzieła :E

ME otrzymała również nagrodę na E3 2008 ;)

Edytowane przez sideband
  • Like 1
  • Upvote 1