Ciekawostki motoryzacyjne KiloKusha
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez STALKER · Opublikowano
Grałem w AC:S i były znaczniki jeżeli już jakiegoś nie było to ograniczało się to do max 100 metrów gra prosta jak budowa cepa jedna wielka powtarzalność nie ukonczyłem bo szkoda życia na tego gniota. A w tej może od poziomu trudności będzie a jak nie to skończy jak ta tytułu nie pamiętam co mapy nie miała na początku. -
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
Jak wulkanizator nie dokręci koła i przywalisz w drzewo... też się zdarza. Izrael to osobny temat. Równie dobrze oznaczający cel mógł być masochistą. Nie widać żeby USA celowo atakowało cele cywilne, a skala bombardowań jest wielka -
Przez Reddzik · Opublikowano
Kto czekał na PC to zapewne warto ale czy w pełnej cenie? To już kwestia indywidualna ale obstawiam jakbym miał wybierać między DS2 a np Crimson to pewnie brałbym Crimsona, bo to jest "nowość" może być hit albo kit ale w przypadku Sama Bridgesa to już nawet jeśli mamy hit to jednak jest on mocno "przeterminowany" i na pewno nie w takiej cenie, według mnie te 150zł max 200zł było jeszcze do przełknięcia ale nie ponad 300zł jak widnieje na steamie! Te 150zł to nie znaczy, że gra jest słaba, że musi kosztować tak mało, by gracz mógł ją kupić. -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
R9 czeka na nową przygodę CB23/24, AIDA, yCruncher, OOCT, same się nie przejdą -
Przez caleb59 · Opublikowano
Dlatego sprzedaż tej gry nie będzie zbyt wysoka. Kto chciał ograć to już ograł na konsoli. Cena startowa za wersję PC to jest jakieś niesmaczne nieporozumienie, nie ważna jak dobra jest gra bo to jest już stara gra - Sony chce wyszarpać pazurami ile się tylko da a po ostatnich rewelacjach na temat chęci wycofywania się z wydawania ich gier na PC tym bardziej nie powinno się płacić pełnej ceny by nie dokarmiać tych pazernych gnojów.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi