KiloKush 671 Opublikowano 19 Listopada Autor Opublikowano 19 Listopada https://engineerine.com/highest-mileage-engine/
KiloKush 671 Opublikowano Środa o 21:40 Autor Opublikowano Środa o 21:40 W końcu ktoś ustawił dobrze launch control i ściągnął skrzydło. ZR1 szybsze od Bugatti Chiron na 1/4 mili. No nieźle jak na RWD
KiloKush 671 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu No i rekord toru dla produkcyjnego auta pobity, a rekord miał Czinger 21C. Auto za 2 mln USD ważące mniej od ZR1 i mające od niej więcej mocy.
lesiu155 179 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Yaris GR Rallye 2 pobił rekord na Karowej 1.54.2 W 1:33 to nawet mnie z jaruxem można w tłumie wypatrzeć Niby 3 cylindry, a darło japę. Rajdówki Rallye4 typu Lancia Ypsilon z 1.2 podobnie, w ogóle nie słychać, że tam 3 gary chodzą. Edytowane 38 minut temu przez lesiu155
galakty 3 573 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 46 minut temu, KiloKush napisał(a): No i rekord toru dla produkcyjnego auta pobity, a rekord miał Czinger 21C. Auto za 2 mln USD ważące mniej od ZR1 i mające od niej więcej mocy. To już nie jest Corvetta skoro skręca i rekordy bije
trepek 1 492 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 47 minut temu, lesiu155 napisał(a): W 1:33 to nawet mnie z jaruxem można w tłumie wypatrzeć Wśród tych odblokowanych czy nie odblokowanych postaci?
KiloKush 671 Opublikowano 57 minut temu Autor Opublikowano 57 minut temu 51 minut temu, lesiu155 napisał(a): Yaris GR Rallye 2 pobił rekord na Karowej W 1:33 to nawet mnie z jaruxem można w tłumie wypatrzeć Niby 3 cylindry, a darło japę. Rajdówki Rallye4 typu Lancia Ypsilon z 1.2 podobnie, w ogóle nie słychać, że tam 3 gary chodzą. hamuje aż iskry lecą
lesiu155 179 Opublikowano 43 minuty temu Opublikowano 43 minuty temu (edytowane) 23 minuty temu, trepek napisał(a): Wśród tych odblokowanych czy nie odblokowanych postaci? Odlokowanych (jeśli poprzez to rozumieć ludzi z karnetami vs. na dziko ) ale i tak musiałem kilka razy robić stopklatkę bo kamera tak szybko przejeżdżała plus ogniskowa na samochód że chwilę mi zajęło, zanim nas dostrzegłem Edytowane 37 minut temu przez lesiu155
Rekomendowane odpowiedzi