Ciekawostki motoryzacyjne KiloKusha
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
alt+ctrl+delete na pulpicie, znajdujesz proces gry coś typu poe2.exe (gra musi być wcześniej uruchomiona) klikasz prawym na ten proces - przejdź do szczegółów i wtedy możesz na tym procesie zmienić priorytet czy koligację -
Przez Lancer · Opublikowano
Albo twierdzi, że wysłałeś im pustą paczkę na zwrot i mają w dupie wyjaśnienie okoliczności tajemniczego zaginięcia zawartości. -
Przez pieciak · Opublikowano
Panowie mam problem w multi, mam wrażenie ze jak tylko pojawia się wróg na ekranie to od razu ginę w sekundę, lagów nie mam, łącze super, może być to przez włączone DLSS? i ustawienia na ultra? mam dobry sprzęt rtx 4080. Nie wierzę ze tak często inny gracz zdąży przycelować i w sekundę zabić.... -
Przez Adikon · Opublikowano
Otóż to @maxmaster027. Kiedyś OC CPU czy GPU miało o wiele większy sens. Teraz to bardziej chwyt marketingowy, szczególnie w CPU jak dla mnie. Coś tam zawsze z tego jest, ale nadal kosmetyka. Tyle, że tacy jak my się tym po prostu bawią, a przynajmniej ja nie wrzucam tutaj wyników, żeby zdobyć szacun na dzielni, a po prostu w celu porównania czy dana sztuka jest ok czy może trafił się kasztan 😛 -
Przez Stjepan · Opublikowano
Ja rozszerzyłem MK1 do Definitive Edition za jedyne 43zł na GMG, jak to tak bez Shang Tsunga, no i jest T1000 i Conan.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi