Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Obecnie posiadam Pixela 8 PRO, wcześniej 7 PRO oraz wszystkie modele OnePlus. Szukam czegoś nowego, z uwzględnieniem kilku modeli:

• Pixel 9 PRO XL
  • Honor Magic 7 PRO
  • OnePlus 13
  • OPPO Find X8 Pro

• vivo X200 Pro

Zależy mi przedewszystkim na

• super aparacie
  • płynności systemu
  • dobra bateria/szybkie ładowanie
  • esim

Muszę przyznać, że Pixel, którego teraz mam nie raz mi się zaciął, jak i poprzednik. Słabego procesora nie przeskoczysz jak widać. Do tego wolne ładowanie. Aparat jednak topka. Najbardziej się skłaniam ku OP13, OPPO oraz Honor. Wszystkie powyzsze modele mogę spokojnie kupić do 4000zł.

A może coś innego? Samsungi oraz telefony Apple odpadają.

Z góry dzięki.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 21.02.2025 o 12:21, King Arthas napisał(a):

Muszę przyznać, że Pixel, którego teraz mam nie raz mi się zaciął, jak i poprzednik. Słabego procesora nie przeskoczysz jak widać.

Co za bzdury wyssane spod paznokcia xD Co ma procesor do zacięcia się systemu? Odpowiem Ci krótko - NIC. Przez słaby procek system może lagować, ale zacięcie się systemu to cecha androida. Ostatnio Pixel 8 Pro zawiesił mi się przy połączeniu przychodzącym, twierdzisz, że to przez procesor? :E  

Co do wyboru telefonu, brałbym Vivo jeśli znajdziesz je do tej kwoty ewentualnie 1+13 ale aparat będzie słabszy/nierówny zarówno od Vivo jak i Pixela.

Edytowane przez Katystopej
Opublikowano
Godzinę temu, Katystopej napisał(a):

Co za bzdury wyssane spod paznokcia xD 

Spokojnie, po co te nerwy? Przyciął się telefon na 2-3 sekundy i wróciło do normy i to nie raz tak miałem. W poprzednich modelach OnePlus nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło, a miałem chyba z 4 ich modele.

Godzinę temu, creatinfreak napisał(a):

Czy wybierzesz op, VIVO czy oppo to są bardzo podobne telefony i będziesz zadowolony. Obecnie mam 1+ 12 i bym na nic nie wymienił. Pixel wolno się ładuje i ten ich procesor jednak jest gorszy. 

Dzięki.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 23.02.2025 o 14:06, creatinfreak napisał(a):

Obecnie mam 1+ 12 i bym na nic nie wymienił.

potwierdzam, 1+ 12 w cenie, teraz można dostać za 3k i nie trzeba przepłacać za telefony po 4-5k. O+ 12 ma wszystko co ma mieć  i tak zdjęcia przeglądając na telefonie czy w social mediach nie znajdziesz żadnej różnicy czym było robione.

Edytowane przez chreasy
Opublikowano

Ja poszedłem w S25 ultra świadom hejtu jaki się na niego wylewa. Teraz już za późno ale w preorderze można było wersje 512GB dostać za 4500 - słuchawki warte ok 500. Płaski ekran rulez. 

Telefon sam w sobie świetny. 

Opublikowano
4 godziny temu, larry.bigl napisał(a):

Ja poszedłem w S25 ultra świadom hejtu jaki się na niego wylewa. Teraz już za późno ale w preorderze można było wersje 512GB dostać za 4500 - słuchawki warte ok 500. Płaski ekran rulez. 

Telefon sam w sobie świetny. 

To z programem odkup stare urządzenie tobie udało się kupić za 4500zł? 

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Marek7536 napisał(a):

To z programem odkup stare urządzenie tobie udało się kupić za 4500zł? 

Nie odkup, a gwarantowany zwrot na kartę w moim przypadku. Kupiłem w promocji za 5500 w ratach + 2 raty gratis. Dało 5100. Do tego dostałem słuchawki Buds 3 pro które aktywowały promocje za multi zakup (na fakturze miałem je za 1zl) co dało mi 200pln zwrotu na kartę. Do tego 400 PLN zwrotu gwarantowanego za wypełnienie formularza. Czyli 5100-600pln że zwrotów=4500. Rzeczowe słuchawki są warte 500-600. Gdybym je sprzedał wyszłoby 4000-4100. 

Edytowane przez larry.bigl
Opublikowano
W dniu 1.03.2025 o 09:51, larry.bigl napisał(a):

S25 ultra

U mnie Samsungi odpadają, ale dzięki za propozycję.

Nie śpieszy mi się. Będzie coś w super promce, z Niemiec czy Chin to se zakupię. Dam znać na co się zdecydowałem. Dzięki.

• 3 tygodnie później...