-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez j4z · Opublikowano
Właśnie jestem w trakcie. Ten film jest jest zrobiony przez idiotów lub dla idiotów lub jedno i drugie. Ja bym go nie dał do tego tematu. -
Przez Send1N · Opublikowano
@Pentium D pełna zgoda, dwójka to już konkretny zjazd, oglądałem 2 tyg temu, czekałem na ten film tyle czasu z niecierpliwością i się zawiodłem totalnie zmarnowany potencjał, wszystko przyśpieszone jak chyba tylko się dało aby zmieścić się grubo poniżej 2 godzin co w przypadku tej produkcji nie wyszło na plus a na spory minus do tego cała masa bzdur nawet jak na filmy katastroficzne Obejrzane z ogromnego sentymentu do 1 części do której podobnie jak ty wracałem 3-4 razy w tym przypadku był pierwszy i ostatni, nie wylądował nawet na dysku z kolekcją, usunąłem go od razu po napisach końcowych -
Przez Pentium D · Opublikowano
Greenland 2 - jedynka to top 10 filmów katastroficznych, dwójka nie dowozi. Za dużo zbiegów okoliczności, nie wciąga w akcję, nie ma tych emocji. Do tego została resztka ludzi na Ziemi a tam jakieś bezsensowne walki uj wie o co, zamiast się zjednoczyć i zacząć odbudowywać. Cel podróży rozczarowujący. Z kosmosu dziura wielka jak Francja a jak tam doszli to Biskupin w dziurze 5 na 5 km Mogli podejść do tego bardziej realistycznie i naukowo. Raczej nie będzie ponownie oglądane jak jedynka 3 czy 4 razy. 4,5/10 -
Przez Vulc · Opublikowano
Zgadza się. Ona grać akurat nie potrafi, nie wiem też jaka była wizja twórców, ale im się tam w tej wizji nic nie klei. Tutaj stwierdzili, że buzia nie musi być ładna i aktorka nijak nie pasuje do Ellie z gry. Natomiast w przypadku Abby stwierdzili, że jednak ładniejsza faciata się przyda, przy okazji spuszczając w kiblu założenia z gry (dobrze przypakowana kobitka, słusznego rozmiaru). Po co sobie tak komplikować życie? Każdy niech to odbiera jak chce, ja jestem zwolennikiem prostych rozwiązań - robisz ekranizację czegokolwiek, trzymaj się mniej więcej materiału źródłowego. To nie są chyba przesadnie wysokie wymagania. -
Przez Vulc · Opublikowano
Poczekaj na czwarty, który już zrobił sporo zamieszania w sieci. A prawdziwa zabawa będzie dopiero w dwóch ostatnich. Jeśli ktoś jeszcze się waha, osobiście już bym poczekał do finału serii te 2 tygodnie. Odcinki są krótkie, idzie więc łyknąć całość jak jeden dłuższy film.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi