Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

d36b99b2-b733-4ed3-9eed-dc5b26e9d78c.jpg

Z uwagi, że premiera drugiego sezonu tuż za rogiem, chyba warto założyć osobny temat dla serialu, który na pewno wzbudzi duże zainteresowanie i kontrowersje? Mam nadzieję, że nie przesadzą z dłużyznami, będzie więcej ludzi grzybów, a partyjka w golfa nie złamie psychicznie zbyt wielu fanów.

Opublikowano

Prawie 2.5 roku czekania na raptem 7 odcinków, gdzie pewnie będzie z 1 czy 2 epizody-fillery. Okropnie się rozwlekł czas produkcji obecnych seriali, kiedyś procedurale tłukli w pół roku sezon z 24 odcinkami :P Oczywiście nie tej skali ale współczesne seriale fabularnie i tak rzadko dowożą.

Opublikowano
11 godzin temu, bleidd napisał(a):

Prawie 2.5 roku czekania na raptem 7 odcinków, gdzie pewnie będzie z 1 czy 2 epizody-fillery. Okropnie się rozwlekł czas produkcji obecnych seriali, kiedyś procedurale tłukli w pół roku sezon z 24 odcinkami :P Oczywiście nie tej skali ale współczesne seriale fabularnie i tak rzadko dowożą.

Druga część gry to będzie jakoś z trzy serialowe sezony. Myślę, że od dłużyzn nie uciekniemy. Ciekawe co tam z trzecią częścią, bo chodzą słuchy, że skasowano (o ile powstawała?) - i jak to wpłynie na serial?

Opublikowano
W dniu 7.03.2025 o 10:40, Gakuto napisał(a):

d36b99b2-b733-4ed3-9eed-dc5b26e9d78c.jpg

Z uwagi, że premiera drugiego sezonu tuż za rogiem, chyba warto założyć osobny temat dla serialu, który na pewno wzbudzi duże zainteresowanie i kontrowersje? Mam nadzieję, że nie przesadzą z dłużyznami, będzie więcej ludzi grzybów, a partyjka w golfa nie złamie psychicznie zbyt wielu fanów.

Niespodziewanie dla mnie znalazłem bardzo fajną i bardzo wysokiej jakości stronę, na której można łatwo i bezpiecznie grać na automatach online. Ta strona to https://pоlskagra.pl/darmowe-spiny/ i dlatego chcę ci ją polecić, ponieważ jest naprawdę bardzo fajna i bardzo wysokiej jakości do gry na automatach i hazardu!

Mam nadzieję, że drugi sezon będzie lepszy od pierwszego.