caleb59 1 621 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca No co. Stare, "dobre" Konami. Poczuli flow po udanej 2 remake to trzeba kuć żelazo póki gorąco, MGS 3 remake też nieźle im ego podbije.
MrKetiw 128 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Im więcej filmików tym mniej mi się podoba 2 remake miała to coś 1
Necronom 431 Opublikowano 13 Czerwca Autor Opublikowano 13 Czerwca Mi też zainteresowanie trochę spadło. Jakoś nie mogę się przekonać do połączenia SH z typowo japońskim klimatem. Całkiem różne światy. Ograć ogram jak trafi gdzieś taniej. Na remake SH zdecydowanie bardziej czekam.
ODIN85 3 501 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca (edytowane) A mi się bardziej podoba. Widać że będzie system zniszczenia ubrań Edytowane 13 Czerwca przez ODIN85 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Ten komentator to dramat, totalnie psuje klimat. Tutaj macie wersję bez gadania. Wygląda dobrze, sam klimat fajny, atmosfera gęsta, ale walka słabiutka i trochę drewno - sporo ciosów w ogóle nie robi wrażenia na przeciwnikach, zero reakcji.
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Niby SH, ale taki nijaki Z upragnieniem czekam na remejka SH bo nigdy w jedynkę nie grałem
Necronom 431 Opublikowano 1 Sierpnia Autor Opublikowano 1 Sierpnia 9 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Z upragnieniem czekam na remejka SH bo nigdy w jedynkę nie grałem Najlepsza część, więc warto czekać. Soundtrack i wystrój lokacji. Jeżeli nic nie zepsują to będzie grubo 1
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Podobno SH2 był bardzo wierny oryginałowi, ale nie grałem w remejka. I chyba tego nasz zespół nie zepsuł? A jak nie to wierzę że jedynka będzie dobrze zremejkowana
Necronom 431 Opublikowano 1 Sierpnia Autor Opublikowano 1 Sierpnia (edytowane) Trochę różnic jednak było, ale nie szkodziło. Coś tam popsuli, ale jednak więcej zdecydowanie na plus. Więc tak wyszli ogólnie obronną ręką. No i walka z nim w remake'u jedynki w nowym wydaniu. Spoiler bo to final boss Spoiler https://static.wikia.nocookie.net/silent/images/0/04/Incubus.png/revision/latest?cb=20150322100302 Edytowane 1 Sierpnia przez Necronom 1
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Wszedłem w spoilera, ale na szczęście nie działa
Necronom 431 Opublikowano 1 Sierpnia Autor Opublikowano 1 Sierpnia A no coś się zepsuło To nie będę już zmieniać . A co do SH:f. No tak średnio bym powiedział. Serio elementy soulslike w SH? 1
caleb59 1 621 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Palić w piecu tym gniotem i każdym kto to kupi. Nie hejtuję tylko widzę bezczelny cash grab ze strony Konami. Tylko SIlent Hill 1 Remake się obecnie liczy... 1
DITMD 787 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia 19 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Ja kupiłem już Ja też, i fajnie, że będą elementy soulslike 1
Necronom 431 Opublikowano 2 Sierpnia Autor Opublikowano 2 Sierpnia Do wora a wór do jeziora. Oby ta koncepcja się skichała, bo jeszcze ktoś przy remake'u jedynki wpadnie na wprowadzenie tego 1
musichunter1x 1 308 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia (edytowane) Ze Soulsów to będą pewnie tylko elementy , a nie poziom trudności lub realny projekt walki i wrogów. W ogóle nie pasuje mi motyw nastolatki walczącej z potworami rodem z Dead Space. Pochodnia, latarka, ucieczki, ogłuszanie, osłabianie może bym zrozumiał, ale nie walenie w kukłę nożem, niczym w jakimś RPG. RE2R ma to świetnie zrobione, gdzie kończyny mają swoją wytrzymałość i różny stan ogłuszenia. Na tej generacji liczyłem na jakieś większe, fizyczne interakcje, ataki oparte o interakcje i fizykę, a nie kukłę na punkty obrażeń... Czekam na uniki rodem z RE3R oraz walenie wrogów bronią, niczym kościotrupy w DS1 bez broni obuchowej. Ale aż tak źle nie będzie, bo nie są głupi. Edytowane 2 Sierpnia przez musichunter1x
Necronom 431 Opublikowano 2 Sierpnia Autor Opublikowano 2 Sierpnia (edytowane) "Almost Souls-esque boss fight", "Combat can be very difficult", "Avoiding enemies is more difficult than in previous titles". To mi wystarczy, gra nastawiona ewidentnie na wymuszoną walkę. W SH walka zawsze była opcjonalna. Ponadto nie wiem czy grałeś w SH4, ale to jedna z najgorszych części pod względem gameplayu i jakiekolwiek odniesienia nie wróżą nic dobrego. Już była gra, która chciała połączyć horror i akcję melee, Callisto Protocol. Wszyscy wiemy jak to się skończyło Wyszedł upośledzony Dead Space. Tu będzie(albo może i nie) upośledzony SH. Edytowane 2 Sierpnia przez Necronom
DITMD 787 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia Mnie się Callisto Protocol bardziej podobała niż remake Dead Space, więc w to mi graj. Wy i tak będziecie narzekać i jęczeć obojętnie co by nie zrobili, to samo było, zanim ukazał się remake Silent Hill 2. Ile pomyj na to wylaliście, zanim wyszło?
Necronom 431 Opublikowano 2 Sierpnia Autor Opublikowano 2 Sierpnia Z tego co pamiętam to na SH2 narzekania były z początku, bo na pierwszych zwiastunach gra nie wyglądała okazale i to sporo przed premierą. Ale tu mamy niecałe dwa miesiące do wyjścia to już nic nie zmienią.
ODIN85 3 501 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia 6 godzin temu, musichunter1x napisał(a): Ze Soulsów to będą pewnie tylko elementy , a nie poziom trudności lub realny projekt walki i wrogów. W ogóle nie pasuje mi motyw nastolatki walczącej z potworami rodem z Dead Space. Pochodnia, latarka, ucieczki, ogłuszanie, osłabianie może bym zrozumiał, ale nie walenie w kukłę nożem, niczym w jakimś RPG. RE2R ma to świetnie zrobione, gdzie kończyny mają swoją wytrzymałość i różny stan ogłuszenia. Na tej generacji liczyłem na jakieś większe, fizyczne interakcje, ataki oparte o interakcje i fizykę, a nie kukłę na punkty obrażeń... Czekam na uniki rodem z RE3R oraz walenie wrogów bronią, niczym kościotrupy w DS1 bez broni obuchowej. Ale aż tak źle nie będzie, bo nie są głupi. Lepsza ona niż jaka silna afroamerykanka
musichunter1x 1 308 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia 3 godziny temu, Necronom napisał(a): " melee, Callisto Protocol. Wszyscy wiemy jak to się skończyło Wyszedł upośledzony Dead Space. Callisto Protocol ponoć miał duże problemy produkcyjne i musieli nagle dokończyć projekt, gdy system walki był w powijakach. Dostaliśmy protezę, a nie wizję twórców.
Rekomendowane odpowiedzi