Zas 396 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego (edytowane) Faktycznie, wyniki niewiele gorszy od F1 22 i 10k lepszy od 23 i 24 - na samym Steamdb. Czyli to jednak może być ostatnia promocja i na Spring Sale nie ma co liczyć. Na przykład odkąd wyszło DLC do WRC to chyba w ogóle ni było przecen na ten tytuł albo były jakieś symboliczne... Niemniej 100 zł to jednak lekka przesada jak na taśmową produkcję od EA. Edytowane 15 Lutego przez Zas
Dominix 515 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Jak coś to gra jest dostępna już w Xbox GP i EA Play i prawdopodobnie DLC wyjdzie na początku czerwca https://www.ea.com/games/f1/f1-25/news/f1-25-season-six?utm_campaign=f125_hd_ww_ic_soco_inn_f125-season-six&utm_source=inn&utm_medium=social&cid=88652&ts=1772963579289
galakty 4 382 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Hmmm może jak FH6 wyjdzie to wezmę game passa i bym ograł też F1 na próbę.
MaxxGroo 51 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca 59 minut temu, galakty napisał(a): Hmmm może jak FH6 wyjdzie to wezmę game passa i bym ograł też F1 na próbę. grałeś wcześniej w jakieś F1?
galakty 4 382 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca 2 godziny temu, MaxxGroo napisał(a): grałeś wcześniej w jakieś F1? W "oficjalne" nie, tylko w takim AMS2 czy AC.
MaxxGroo 51 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Grałeś w tak dużo różnych simów co ja, ciekawy jestem twojego pierwszego wrażenia. Ja mam F1 15, 19 i 22, ograne bety 23-25 Więc mam porównanie jeszcze nie tylko do innych simów, ale widzę rozwój tej gry, albo brak. Ale nie będę zapeszał. Tylko niech do głowy nie przyjdzie kupno gry.
galakty 4 382 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Kupić nie kupię bo dla mnie Formuła skończyła się na silnikach V10, od biedy V8 Czasy Kubicy kiedy byłem młody to było to, a teraz... Zero emocji dla mnie. Wolę WEC. Liczę po cichu że takie EVO przetrwa i Simgrid/LFM będą organizować wyścigi Formuł, czas pokaże.
Dominix 515 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Ja kupuję każde od 18 i gra się świetnie, ale ja tylko ligowo, z botami tylko jako trening przed wyścigiem sprawdzić setup z neta i zużycie opon jako simcade z większym nazwiskiem na cade a nie sim, nawet na kierownicy dobrze się jeździ.
galakty 4 382 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca Ligowo wiadomo, nawet AMS2 czy AC się wtedy super spisuje
Sawyer1916 145 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca (edytowane) Jak tam panowie, czekamy na update do sezonu 26? Mogliby już to wypuścić, a tak pewnie początek maja. Ja swoją drogą kupuję 19 - dla mnie najlepsza z ostatnich lat, no i ostatnia z Kubicą. Edytowane 28 Marca przez Sawyer1916
Dominix 515 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Ja dalej śmigam na 25 ale czekam na 26 i będzie znowu ścigane.
Zas 396 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Ja się zatrzymałem na F1 24 jeśli chodzi o zakupy, bo jeśli chodzi o ogrywanie, to zaczynam przygodę z edycją '22. Na szczęście na spring sale F1 25 też było przecenione - liczę, że dostanie jakąś większą obniżkę jeszcze raz, samodzielnie, przed premierą DLC, bo jednak dobrze byłoby kupić na zapas.
Dominix 515 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Możliwe że przy premirze "26" zrobią obniżkę by zachęcić do kupna. Podobno 24 już nie jest na steam dostępne, szybko wygaszają poprawnie.
Zas 396 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Jeśli wycofali F1 24, to kolejnej obniżki na F1 25 może już nie być. Swoją drogą rok temu w lutym kupiłem F1 24 za 47 zł...
Sawyer1916 145 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia W EA Play jest 25 dostępna w ramach abonamentu, ciekawe czy do tej darmowej wersji będzie można zrobić update do 26. Ja swój egzemplarz kupiłem kilka miesięcy temu na promocji, stówkę bodajże zapłaciłem. 26 to będzie pierwsza edycja, którą będę miał na premierę.
galakty 4 382 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia F1 24 w ogóle żyje? Peak 24h na Steam niecałe 900 graczy podczas gdy 25 ma 9000
Dominix 515 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia (edytowane) 24 bylo mega slabe wiec moze umierac szybko Ja czekam na jakies pierwsze zapowiedzi 26 zostalo mi chyba jeszcze z 5 wyscigow i 25 idzie w odstawke Edytowane 6 Kwietnia przez Dominix
Tomek_ITH 400 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia (edytowane) Właśnie kupiłem abonament i pobieram f1 25. Pamiętam jak lata temu, na starym lapku zagrywałem się godzinami w jakąś starą odsłonę, chyba F1 2002 Edytowane 6 Kwietnia przez Tomek_ITH
galakty 4 382 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Ja powoli rzygam LMU i wyścigami GT3, szukam czegoś nowego i dopóki EVO nie będzie popularne na multi to myślę czy tego F1 25 nie spróbować w abo
Dominix 515 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Kariera jest calkiem spoko, AI tez daje rade. na online to rankedy czy open lobby odpada, tylko ligowe granie.
MaxxGroo 51 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) W ligi to bawiłem się jak byłem dzieckiem, siadam kiedy mam ochotę i chwilę wolnego, do tego kariera i ogólnie gra offline mnie nie interesuje w ogóle. Dlatego grałem dużo w iracing i LMU, tam o każdej porze jest dobry wyścig. F1 znam od części 2015, od tamtego czasu grałem w każdą część, w abo, closed bete, albo kupioną na promocji. Może dopiero F1 26 będzie warta pieniędzy. Edytowane 7 godzin temu przez MaxxGroo 1
galakty 4 382 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ja na ligi też nie mam czasu, tym bardziej że one zazwyczaj działają 20-22 a wtedy to ja przy PC nie siedzę. iracing jest super bo pełno wyścigów cały czas jest, LMU trochę zepsuli bo silver/gold potrafią mieć po 3 różne dziennie, a kiedyś był 1 lub max 2 i częściej szło na tym samym torze pojeździć. Znowu na bronze przejechać wyścig bez kolizji jest nierealne 1
Rekomendowane odpowiedzi