Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U Was też powtórki wyścigów wyglądają tak kiepsko? Poszarpany obraz, jakieś poświaty przy bolidzie, do tego mało fps. Gram na ps5 w 1440p i choć bardzo lubię sobie obejrzeć powtórkę lub ciekawe momenty, to jakość obrazu nie powala.

Swoją drogą wczoraj miałem fajny wyścig (gram z AI). Dwie awarie rywali, wirtualny safety car, a do tego pierwszy raz w życiu dostałem od swojego inżyniera info, żebym oszczędzał auto bo może dojść do poważnej awarii. Zdarzają się Wam w ogóle awarie mechaniczne podczas wyścigów? Nie wiem, silnik Wam zaczyna dymić albo hamulce siadają i kończycie wyścig?

Opublikowano (edytowane)

Chyba jest opcja od tego aby włączyć awarie , ale jak grasz karierę to każdy komponent może paść, więc może się zdarzyć. Najgorsze co może być to np drs ci się zablokuje na otwarty i dupa zbita z jazdą w szybkich zakrętach.

Ja powtórki to oglądam do sprawdzenia incydentów podczas wyścigu jak muszę kogoś zgłosić ale nie widzę żeby jakość była jakaś kiepska.

Osobiście kariery nie gram. Zacząłem trochę przed startem sezonu w lidze a później odpuściłem, pewnie wrócę za jakiś czas. Kontroluj zużycie komponentów i najlepiej wymieniaj je w treningu żeby nie dostać kary przesunięcia na start wyścigu.

To co nie ma nikogo z F1 25 żeby sprawdzić wydajność? Jak nie ma steam to z capframeX nawet, i najlepiej na ustawieniach żeby wypluło ponad 100fps.

Ja już zrobiłem reinstall systemu ale F1 jeszcze nie jest ściągnięte bo już czasu brak.

Edytowane przez Dominix