Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kupię, ale ciekawe ile zaśpiewają za to DLC. Powinno kosztować stówkę, stawiam na 259 lub 179 zł 😸

W czerwcu wychodzi też UFC 6, będzie w co pykać.

Edytowane przez Sawyer1916
Opublikowano

Do tej pory wydanie DLC zamiast kolejnej części ludzie uznawali, za dobre posunięcie, nikt nie sądził że ich DLC może kosztować 39.99$. Im bliżej premiery , tym bardziej otwierają oczy i zaczynają widzieć w tym podstęp EA.

Opublikowano

Ale serio, mają politykę wkur@iającą. Zapowiadają prezentacje, nie pokazują absolutnie nic, a na konkrety musisz czekać kilka dni, które właśnie zapowiedzieli na tej prezentacji. Co roku to samo.

Opublikowano

Ciekawe jak oni rozwiążą ładowanie baterii, że trzeba odpuszczać na prostych. Dla części graczy, którzy niekoniecznie śledzą prawdziwe F1, to może być nie lada zdziwienie.

Już widzę i słyszę te wyzwiska na multi od cheaterów, tylko dlatego, że ktoś będzie akurat miał pełną moc :E 

Opublikowano

Ale w realu odcięcie mocy/przekierowanie do ładowania też chyba następuje automatycznie po wyczerpaniu baterii do jakiegoś poziomu?... Stąd chyba nawet ostatnio nieco to zmienili w regulaminie i zespoły mogły dostosować elektronikę.

Opublikowano (edytowane)

nie jest idealnie, ten filmik co wczesniej wrzucilem troche daje info a tutaj troche wiecej juz po ograniu. Ja tam standardowo kupuje bo ligi sie na 26 beda przenoscic i tak.

Edytowane przez Dominix
  • Upvote 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja odpalilem karierke, na 105 boty, kwale tragedia p18 ferarka :D ale wyscig udalo sie na p7, moglo byc p5.

Caliem spoko sie jedzie, bateria jest do ogarniecia, ale mi jako niedzielnemu kierowcy, calkiem sie przyjemnie na tym dlc jedzie i tymi bolidami. Teraz czekac jak ligi sie zaczna i bedzie znowu sciganie.

Opublikowano (edytowane)

Będzie znowu drama o brak przyczepności na wyjściach i nerwowe sterowanie? :E (Bodajże tak samo jak w '24 przed powrotem do modelu jazdy z '23, jak i w '22?) 

No niezłe szachy z tą baterią na SPA, w sumie to może być ułatwienie dla tych, co wolniej pokonują zakręty, bo teraz każdy musi zwalniać. :E 

Edytowane przez Zas
Opublikowano
13 godzin temu, maras2574 napisał(a):

Do dupy z tą baterią !!! :niegrzeczny: Cały czas to trzeba kontrolować, bardziej niż wcześniej !!! A wyprzedzanie.....wiemy jakie jest :( 

Jakie F1 taka gra... F1 już dawno się skończyło, dużo fanów przeszło do WEC/IMSA nie bez powodu :E 

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, galakty napisał(a):

dużo fanów przeszło do WEC/IMSA nie bez powodu

Sześć czy osiem wyścigów na rok, z czego każdy po kilka godzin, to jednak jest jak dla mnie mocno ... format do śledzenia przed TV.  Nie rozumiem, czemu to musi być format endurance... a szkoda, bo maszyny fajne.

2 godziny temu, Pawelek6 napisał(a):

Czy dobrze widzę, że teraz dostępna opcja zakupu to jedynie pakiet? Podstawa + ten tegoroczny sezon? 

A co, spodziewałeś się czegoś innego? :E Pisałem przy okazji ostatniej promocji przed premierą DLC, że teraz już podstawki się nie kupi. To przecież EA. Swoją drogą 219 zł to jak na nich i tak zaskakująco niska cena, biorąc pod uwagę, że to F1, a nie WRC.

Edytowane przez Zas
Opublikowano
1 godzinę temu, Zas napisał(a):

Sześć czy osiem wyścigów na rok, z czego każdy po kilka godzin, to jednak jest jak dla mnie mocno ... format do śledzenia przed TV.  Nie rozumiem, czemu to musi być format endurance... a szkoda, bo maszyny fajne.

Do oglądania średnie, chyba tylko śledziłem Le Mans z Kubicą co wygrało Ferrari 83, ale do grania idealne :E 

Chociaż tęsknię za kategorię GTE, ale to były monstrum. 

Opublikowano (edytowane)

Ano do grania to owszem, fajna sprawa, takie trochę połączenie topowej mocy rodem z F1 autami GT. Kiedyś nie byłem fanem, ale ostatnio zacząłem doceniać. Choć nadal jak dla mnie odpicowane GT3/4 > cała reszta. Spora w tym chyba zresztą zasługa faktu, ze wyszło ostatnio wiele fajnych konstrukcji tej klasy, a w GT to właściwie stagnacja, bo wszystkie serie leżą i kwiczą.

55 minut temu, Sawyer1916 napisał(a):

Które bolidy/malowania Wam się podobają w tym roku?

Jeśli chodzi o wygląd, to u mnie niezmiennie rządzi Williams i Aston, no i Alpine z tą ilością różowego jest super, a w przyszłym roku, po pozbyciu się BWT, to może być top. Ferrari też OK, jak to Ferrari, no i biały RB daje radę.

Dobrze, że zwiększyli powierzchnię, która musi być pomalowana, bo znowu dostalibyśmy same czarne bolidy. :E 

Edytowane przez Zas