Dominix 618 Opublikowano 22 Lipca Opublikowano 22 Lipca jak nie zapomne to odpalam sobie apke i sie mierzy. niby sobie "casualowo" jezdze w ligach, ale tetno do 150 potrafi skoczyc 1
Sawyer1916 172 Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca U Was też powtórki wyścigów wyglądają tak kiepsko? Poszarpany obraz, jakieś poświaty przy bolidzie, do tego mało fps. Gram na ps5 w 1440p i choć bardzo lubię sobie obejrzeć powtórkę lub ciekawe momenty, to jakość obrazu nie powala. Swoją drogą wczoraj miałem fajny wyścig (gram z AI). Dwie awarie rywali, wirtualny safety car, a do tego pierwszy raz w życiu dostałem od swojego inżyniera info, żebym oszczędzał auto bo może dojść do poważnej awarii. Zdarzają się Wam w ogóle awarie mechaniczne podczas wyścigów? Nie wiem, silnik Wam zaczyna dymić albo hamulce siadają i kończycie wyścig?
Dominix 618 Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca (edytowane) Chyba jest opcja od tego aby włączyć awarie , ale jak grasz karierę to każdy komponent może paść, więc może się zdarzyć. Najgorsze co może być to np drs ci się zablokuje na otwarty i dupa zbita z jazdą w szybkich zakrętach. Ja powtórki to oglądam do sprawdzenia incydentów podczas wyścigu jak muszę kogoś zgłosić ale nie widzę żeby jakość była jakaś kiepska. Osobiście kariery nie gram. Zacząłem trochę przed startem sezonu w lidze a później odpuściłem, pewnie wrócę za jakiś czas. Kontroluj zużycie komponentów i najlepiej wymieniaj je w treningu żeby nie dostać kary przesunięcia na start wyścigu. To co nie ma nikogo z F1 25 żeby sprawdzić wydajność? Jak nie ma steam to z capframeX nawet, i najlepiej na ustawieniach żeby wypluło ponad 100fps. Ja już zrobiłem reinstall systemu ale F1 jeszcze nie jest ściągnięte bo już czasu brak. Edytowane 26 Lipca przez Dominix
Godlike 1 047 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Używał albo używa ktoś z was w tej grze albo jakimś innym simie apki Crew Chief? Warto, faktycznie tak fajnie asystuje i podpowiada?
galakty 5 169 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Dla mnie to bardziej imersja niż realna pomoc
Godlike 1 047 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Czytałem dzisiaj, że Moza Racing wprowadza do pit house jakiegos AI coach, ponoć już jest wersja beta, ciekaw jestem czy to faktycznie będzie uczyć jakoś sensownie.
Dominix 618 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Jest ale tylko dla tych co mają r21 i 25 jak dobrze pamiętam. Będzie zapewne płatne jak podobne apki do tego.
Godlike 1 047 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca @Dominix a coś możesz polecic? Bo może bym sobie przetestował, ciekaw jestem czy faktycznie mogę się czegoś nauczyć.
Dominix 618 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca (edytowane) kiedys testowalem tracktitan, czy https://www.trophi.ai/ dobrze miec tez telemetrie przed oczami, zeby widziec jak sie gaz czy hamulec aplikuje. trophi.ai jak pamietam mialo cos takiego. Albo za free np jego filmy https://youtube.com/@brendonleigh?si=y0u4b8B_LyNyUg9G Edytowane 29 Lipca przez Dominix 1
galakty 5 169 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Szkoda że Coach Dave Academy nie wspiera F1, bo masz apkę, setupy i wsparcie wielu simów. 1
Godlike 1 047 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Do ACC i ACE mi się przyda 😁 Narazie katuje i ćwiczę jeszcze w forzie motosport 😅
Rekomendowane odpowiedzi