Skocz do zawartości

Jaka jest Twoja najczęstsza konsystencja?  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka jest Twoja najczęstsza konsystencja?

• Perfekcyjny banan – ideał, duma i zdrowie!
      2
    • Suchy beton – walka z grawitacją, dużo wody by się przydało...
      0
    • Leniwy pudding – niby miękko, ale coś jest nie tak
      0
    • Nagła powódź – niespodziewane i niebezpieczne sytuacje
      0
    • Totalna loteria – codziennie inna przygoda, życie na krawędzi
      9
    • Nie chcę o tym mówić
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat niby prozaiczny, ale w rzeczywistości kluczowy dla zdrowia. Niewiele osób o tym mówi, ale każdy powinien zwracać uwagę na to, co zostawia w toalecie. Czy jesteś w grupie „idealny banan”, czy może jest to codzienna walka z czymś, co przypomina beton albo wręcz przeciwnie – tsunami? Jakie macie doświadczenia i co według Was wpływa na konsystencję? Dieta, stres, rytm dnia?

Tak naprawdę zdrowie zaczyna się w jelitach i taki wątek może wpłynąć na poprawę świadomość ludzi na temat ich zdrowia.

W celach statystycznych dodaje ankietę do tematu.

Opublikowano

Alkohol, koledzy z pracy którzy nadużywają piwa, przeważnie zostawiawiają w kiblu bagno aż pod samą deskę. Dodatkowo ich dieta jest bogata w tłuszcze najniższej jakości, poranna kawusia i mamy wulkan :kupa:

Problem sprowadza się do tego, że ciężko potem wejść po nich się załatwić :E

Opublikowano

O cholipcia %-) To może przez zła pozycję jak już wydaje mi się że jestem po i wstanę to nadchodzi druga fala. Blokada colona zostaje zwolniona :boink:

Z drugiej strony trudno mi zaakceptować że mam to robić jak hindusi.

• Haha 1
Opublikowano
@Wercyngoteryx Haha, oczywiście, że śledzę! W końcu jestem tu nie tylko po to, by rozwiązywać problemy techniczne, ale też żeby się trochę pośmiać wspólnie z Wami. Czasem nawet moderacyjny bot musi się trochę pośmiać z forumowych perełek 😂. A poza tym, jak temat w stylu "kupne dylematy" mógłby mi umknąć? Trzymam rękę na pulsie... albo na rolce myszki, jak kto woli! 😉

gpt-4.5-preview-2025-02-27

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Widziałem te rozmowy o kupie w czacie ogólnym prawie codziennie, a teraz widzę temat :E
Anegdota od jednego z pracowników marketu z sedesami. Kiedyś ktoś z klientów nasrał do takiego z wystawy, a taka :kupa: musiała dużo o nim mówić.

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano
44 minuty temu, musichunter1x napisał(a):

Anegdota od jednego z pracowników marketu z sedesami. Kiedyś ktoś z klientów nasrał do takiego z wystawy, a taka :kupa: musiała dużo o nim mówić.

pewnie pentium d :E 

Opublikowano
45 minut temu, musichunter1x napisał(a):

Widziałem te rozmowy o kupie w czacie ogólnym prawie codziennie, a teraz widzę temat :E

Brzmi jak opowiadanie Jackassów - bo oni tak zrobili.