Skocz do zawartości

Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.

Ankieta dot. wyborów prezydenckich  

159 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakiego kandydata zamierzasz oddać swój głos w wyborach prezydenckich?

• Rafał Kazimierz TRZASKOWSKI (Koalicja Obywatelska)
      56
    • Karol Tadeusz NAWROCKI (bezpartyjny, z poparciem PiS)
      10
    • Sławomir Jerzy MENTZEN (Konfederacja / Nowa Nadzieja)
      25
    • Szymon Franciszek HOŁOWNIA (Trzecia Droga / PL2050, z poparciem PSL)
      9
    • Grzegorz Michał BRAUN (Konfederacja / Konfederacja Korony Polskiej)
      7
    • Magdalena Agnieszka BIEJAT (bezpartyjna, z poparciem Nowej Lewicy)
      5
    • Adrian Tadeusz ZANDBERG (Razem)
      18
    • Artur BARTOSZEWICZ (bezpartyjny)
      2
    • Marek Marian WOCH (Bezpartyjni Samorządowcy)
      0
    • Joanna SENYSZYN (bezpartyjna)
      0
    • Maciej MACIAK (Ruch Dobrobytu i Pokoju)
      3
    • Marek JAKUBIAK (Wolni Republikanie)
      1
    • Krzysztof Jakub STANOWSKI (bezpartyjny, z poparciem PiS (?) )
      6
    • Nie wiem jeszcze, na kogo zagłosuję...
      11
    • Nie wezmę udziału w wyborach (czyli masz gdzieś przyszłość tego kraju...)
      6
  2. 2. Na jakiego kandydata zamierzasz oddać swój głos w II turze wyborów prezydenckich?

• Rafał Kazimierz TRZASKOWSKI (Koalicja Obywatelska)
      21
    • Karol Tadeusz NAWROCKI (bezpartyjny, z poparciem PiS)
      8
    • Nie wezmę udziału w wyborach...
      3

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem na myśli dalsze nic nie robienie. Tym razem z powodu tego, że mogą przegrać parlamentarne. Tu naprawdę zawiało wiatrem zmian i początkiem degrengolady popisu, na skutek wyników Konfy i Razem. Dyktatu Brukseli się aż tak nie obawiam, tylko tego nieudacznictwa.

• Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, musichunter1x napisał(a):

Po prostu trudno mi wierzyć by ktoś prostolinijnie lubił nazizm w Polsce, a już na pewne przez dłuższy czas, bo parę lat powinno mu wystarczyć na zmądrzenie. :E 

ON MA WYTATUOWANY PORTRET HITLERA I MOTTO SS - myślisz, że robił to z miłości do narodowego socjalizmu?

@Mar_s nabijałeś się z odklejonej lewej strony forum, a zobacz jakie bydło siedzi po drugiej.

• Like 1
  • Upvote 4
Opublikowano
5 minut temu, michaelius33 napisał(a):

Chyba na odwrót. Głos na Trzaska to oddanie pełnej władzy Tuskowi i 100% dyktat Brukseli w Polsce.

Obecny rząd to:

KO+PL2050+PSL+Lewica

Gdzie by miała być ta pełna władza Tuska i 100% dyktat Brukseli to nie mam pojęcia.

• Upvote 2
Opublikowano
2 minuty temu, Camis napisał(a):

Dobra ignor z *** nie będę dyskutował, 

tfu

Wstyd że taki polaczek miani się jako "partyjota" a wybiela nazistę i faszystę.

Tez mam ignorowac wszystkich ktorych zdanie mi sie nie podoba? Ciekawe macie na lewucy te sposoby :E

Moze przeglosujmy ustawe o ograniczeniu wolnosci slowa...

Oh wait!

• Upvote 1
Opublikowano
8 minut temu, musichunter1x napisał(a):

Jak to dalej nic nie wnosi do natury i stopnia znajomości... Artykuł jara się powiązaniami ze wszystkimi uczestnikami ustawki z 2009r, nawet ze strony przeciwnej. :E 
Ja to widzę, jako rozejście się dróg oraz metod, a jeśli jest w Nawrockim jakaś autentyczność to może chcieć utrzymywać kontakt, gdy ktoś rozpoczął nowy etap w życiu. Ciekawe czy dostał kiedyś telefon od starych znajomych - "Nie wstawisz się za kolegą?".

Gdzie informacje jaką opinię mieli o sobie po latach? Gdzie się poznali oraz w jakim stopniu utrzymywali kontakt? 

image.thumb.png.bdedd131c8d18a81f581e4a8ad3f99ee.png

image.thumb.png.6998c4b1701b847968ae3b96724e7298.png

image.thumb.png.b548afad25afd1ea899e4945ef83fb37.png

image.thumb.png.fd5d0a89f99ecf9381843585b17a0a74.png

image.thumb.png.e75f39935c7db8f9b5d40765a77c5ec1.png

image.thumb.png.788ac23dc2bd0cdb40ed6e4591be40c6.png

image.thumb.png.f29c9915de96689266f72e90b31c7bb2.png

image.thumb.png.be65f0e512c9d9ad6050969179ede88e.png

Masz i przestań kłamać. 

• Like 2
  • Upvote 3
Opublikowano
1 minutę temu, Camis napisał(a):

Dobra ignor z *** nie będę dyskutował, 

tfu

Wstyd że taki polaczek miani się jako "partyjota" a wybiela nazistę i faszystę.

Dokładnie. Trzeba mieć nasrane we łbie, żeby wybielać typa który hajluje, jest pokryty symbolami nazistów i do tego jest kibolem. Tu nie ma po co dociekać dlaczego ten gość taki jest, skoro ma wytatuowanego Adolfa Hitlera. To obiektywnie patrząc jest śmieć. 

• Like 1
  • Upvote 6
Opublikowano

widze ze plan na 2 ture to oparcie kampanii o tatuaze i kiboli albo kim jest kolega Nawrockiego XDDDDDD

pewnie zadziala tak samo jak oparcie 1 tury o mieszkanie XD

szykuje sie piekna katastrofa

:dj:

4 minuty temu, Camis napisał(a):

polaczek

tfu na takich jak ty ktorzy pluja na wlasny narod

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Tez mam ignorowac wszystkich ktorych zdanie mi sie nie podoba? Ciekawe macie na lewucy te sposoby :E

Moze przeglosujmy ustawe o ograniczeniu wolnosci slowa...

Oh wait!

Ignorujemy posty gościa, który wybiela neonazistę z wytatuowanymi swastykami I samym Adolfem. Nie chcę czytać naziolskich wysrywów, tam nie ma absolutnie niczego wartościowego, gardzę nazistami, gardzę każdym kto gloryfikuje Adolfa Hitlera. Dotarło?

• Like 1
  • Upvote 4
Opublikowano
10 minut temu, musichunter1x napisał(a):

Ty widzisz w każdym idiotyzmie życiowym skinheada wielbienie i szerzenie nazizmu?
Mnie interesuje dlaczego to zrobił i jakie jest jego podejście.

Czyli zakładasz, że może istnieć dobry "nazista".

To wiele mówi o Tobie. 

10 minut temu, musichunter1x napisał(a):

Po prostu trudno mi wierzyć by ktoś prostolinijnie lubił nazizm w Polsce, a już na pewne przez dłuższy czas, bo parę lat powinno mu wystarczyć na zmądrzenie. :E 
Inaczej TVN nie musiałby sam organizować urodzin Hitlera w lesie. 

A mnie trudno uwierzyć w to, że można być tak zacietrzewionym politycznie, aby bronić i wybielać związki z gangusami, nazistami i obiektywnie mówiąc odpadami, tylko dlatego, że dana osoba jest z "mojej" opcji politycznej. 

No, ale jak ty napisać poprawnie nie potrafisz słowa "sutener" i dałeś sobie wmówić medialne bajki dot. prześmiewczo zwanej bitwy pod empikiem to wiesz, nie mamy o czym dyskutować, bo ty pływasz w oparach absurdu i internetowej głupocie, a ja trzymam sie logiki i faktów. 

• Like 1
  • Upvote 4
Opublikowano

Ej... to nie fair.

Ja za wspomnienia o tym, że podatek katastralny od 3 mieszania jest ok jestem nazywany KOMUCHEM.

A teraz tatuaż z Hitlerem i Swastyką nie oznacza bycia NAZIOLEM?

:rudolf:

TOWARZYSZE... to się nie godzi.

• Like 1
  • Haha 6
  • Upvote 1
Opublikowano
5 minut temu, kubikolos napisał(a):

do wuja wafla, Nawrocki zadaje się z neonazistami, A TY MASZ CZELNOŚĆ MÓWIĆ O PLUCIU NA WŁASNY NARÓD?!

• Like 1
  • Upvote 4
Opublikowano
4 minuty temu, kubikolos napisał(a):

Tfu tobie i twoim kolegom obrońca nazistów którzy kochają Hitlera wy nie jesteście Polakami.  

Wypad pajacu na ignora.

• Upvote 8
Opublikowano
Teraz, Szambo napisał(a):

Ej... to nie fair.

Ja za wspomnienia o tym, że podatek katastralny od 3 mieszania jest ok jestem nazywany KOMUCHEM.

A teraz tatuaż z Hitlerem i Swastyką nie oznacza bycia NAZIOLEM?

:rudolf:

TOWARZYSZE... to się nie godzi.

Podwójne standardy na prawicy to absolutny standard. :) 

Generalnie największą cechą wspólną prawicy jest hipokryzja, a ich poglądy sprowadzają się do tego, że oni chcą, żeby wszyscy żyli, tak jak mówią, że żyją, ale nie tak jak faktycznie żyją. 

• Upvote 8
Opublikowano
2 minuty temu, Camis napisał(a):

wy nie jesteście Polakami

nie przejmowac sie, klamac dalej

2 minuty temu, huudyy napisał(a):

do wuja wafla, Nawrocki zadaje się z neonazistami, A TY MASZ CZELNOŚĆ MÓWIĆ O PLUCIU NA WŁASNY NARÓD?!

tak, nie lubie plucia na wlasny narod, ty mozesz kogos stawiac ponad to, ja nie

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, GordonLameman napisał(a):

P.S. I co z tym Empikiem? Temat niewygodny, wiec pomijasz? :) 

Przecież Ci odpowiedziałem, chyba że nie wysłałem? Tam było przejście pod budynkiem, gdzie było tylko logo empiku.
Po drugiej stronie przejścia stały wozy telewizji. Na dodatek jest sporo nagrań, gdy policja wpuszcza zamaskowanych tajniaków do marszu, choć nie wiem czy również z tamtego roku. 

@GordonLamemanDziękuję za podlinkowanie w końcu jakiś konkretów, bo tak to same ploty idą.
Niestety streszczenie przez AI popierdoliło parę tematów, bo czytałem te sprawy bezpośrednio i myli powiazania Horodka, które były po stornie Olgierda. Nawrocki nie sprowadzał tego do przypadku, a przynajmniej nie fakty o których czytałem - wspólne walki, narodowe zloty, IPN...

Ale przynajmniej wracasz mi wiarę w to, że jednak mogą być w Polsce na tyle głupi skinheadzi, by rzeczywiście lubić nazizm bardziej niż wypada głupocie. :E 
Cóż, teraz jedyna nadzieją w sensowność postawy Nawrockiego to skraje znajomości, z dziejów kibolstwa i boksu, gdzie próbował ich nawrócić na dobrą drogę... Co jest wątpliwe, ale nie niemożliwe.  

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano
49 minut temu, musichunter1x napisał(a):

Z przeglądania jego tablicy widzę że to "dobry", ale pojebany chłopak. Kolejna motywacja, aby nie pić alkoholu. 

I tym właśnie się różnimy. Dla Ciebie noenazista to "dobry" chłopak.

Dla mnie każdy neonazista lub nazista staje się "dobry" dopiero gdy jest martwy.

Ha, tfu na każdego neonazistę. 

• Like 2
  • Upvote 3
Opublikowano
9 minut temu, kubikolos napisał(a):

widze ze plan na 2 ture to oparcie kampanii o tatuaze i kiboli albo kim jest kolega Nawrockiego XDDDDDD

pewnie zadziala tak samo jak oparcie 1 tury o mieszkanie XD

szykuje sie piekna katastrofa

:dj:

Ale patrz jak to dziala :E

Jak moj znajomy okradnie sklep to ja z automath jestem kryminalista, normalnie

Opublikowano

No prawica to ewenement.

Nasi klienci, którzy najwięcej gadają o katolickich wartościach najbardziej oszukują na podatkach.

A taki jeden zwolennik Brauna co zajmuje się osuszaniem budynków pojechał pomagać powodzianom... taki zmartwiony, że tym ludziom trzeba pomóc...

... trzeba pomóc za podwójną stawkę xD

• Upvote 6
Opublikowano
Teraz, GordonLameman napisał(a):

I tym właśnie się różnimy. Dla Ciebie noenazista to "dobry" chłopak.

Dla mnie każdy neonazista lub nazista staje się "dobry" dopiero gdy jest martwy.

Ha, tfu na każdego neonazistę. 

Obydwom noglbym przyzbac wam tu racje

Ale dalej nijak to sie ma do nawrockiego

Opublikowano
1 minutę temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Jak moj znajomy okradnie sklep to ja z automath jestem kryminalista, normalnie

nie, jesteś znajomym kryminalisty czyli to, o co tutaj się spieramy - czy osoba zadająca się z elementem kryminalnym ma prawo w ogóle piastować stanowisko prezydenta RP. 

• Upvote 8
Opublikowano
1 minutę temu, musichunter1x napisał(a):

Przecież Ci odpowiedziałem, chyba że nie wysłałem? Tam było przejście pod budynkiem, gdzie było tylko logo empiku.
Po drugiej stronie przejścia stały wozy telewizji. Na dodatek jest sporo nagrań, gdy policja wpuszcza zamaskowanych tajniaków do marszu, choć nie wiem czy również z tamtego roku. 

Napisałeś, że tam nie było EMpiku. Był. Aktualnei nie ma, ale Empik był tuż obok tego przejścia. Widać to na filmach.

@GordonLamemanDziękuję za podlinkowanie w końcu jakiś konkretów, bo tak to same ploty idą.
Niestety streszczenie przez AI popierdoliło parę tematów, bo czytałem te sprawy bezpośrednio i myli powiazania Horodka, które były po stornie Olgierda. Nawrcoki nie sprowadzał tego do przypadku, a przynajmniej nie fakty o których czytałem - wspólne walki, narodowe zloty, IPN...

To moze jednak warto po prostu niw wypowiadać się w tematach, o których nie masz pojęcia?

I przestać opierać się o AI?

Słyszałeś o halucynacjach AI? Ja zawsze o nich przypominam i wykładam gdy jestem prosozny o wykłady dla studentów czy firm. 

Ale przynajmniej wracasz mi wiarę w to, że jednak mogą być w Polsce na tyle głupi skinheadzi, by rzeczywiście lubić nazizm bardziej niż wypada głupocie. :E 
Cóż, teraz jedyna nadzieją w sensowność postawy Nawrockiego to to, że to tylko skraje znajomości, z dziejów kibolstwa i boksu, gdzie próbował ich nawrócić na dobrą drogę... Co jest wątpliwe, ale nie niemożliwe.  

Och, nie wierzę, że zmienisz zdanie. Jeśli nie jesteś 16-latkiem to pewnie zaraz polecisz na nawrockiego głosować.

• Upvote 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...