i5-14600K - pomoc z wyborem pł. głównej - chipset (B760, Z790) - producent
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dirian · Opublikowano
Może jakieś zwarcie jest na kablu czy samym gnieździe (w zasilaczu), które wpływa na całą linię 12V, i komp przez to glupieje. Żeby zaspokoić ciekawość to trzeba by inny kabelek ogarnąć i wtedy sprawdzić, jak znów będzie problem to obstawiam gniazdo w zasilaczu. -
Przez error1983 · Opublikowano
Na dniach jak znajdę czas chciałbym ją u mnie podmienić, ale tu pojawiło się u mnie pytanie. Czy kabel i wtyczka od mojego RTX 4070 podejdzie do tego RTX 5070? -
Przez Necronom · Opublikowano
Dokładnie tak. I jako stabilizację portfela. Miło jak przy tym jeszcze zarobi, ale nie jest to główny cel. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
ojej, ale on prawy człowiek, napisał taki ckliwy pościk po tym jak się gówno wylało. No cudownie. Chciałeś mnie tym rozbawić? Przecież ona była daleko! A Żurek jeździ bardzo bezpiecznie! to nagranie dość wąski kąt ma, ale już widać babeczkę zanim jeszcze Żurek jest na pasach. wyciąłeś jeden wpis z art. i chcesz mi tutaj manipulować, pełowcu? Ta baba się tam nie przeteleportowała w pół sekundy, a skoro widać ją na tym nagraniu jeszcze przed tym jak Żurek wjeżdża na przejście, to znaczy, że była tam dużo wcześniej. Natomiast on twierdzi, że była daleko (kilka centymetrów to dla pełowców daleko x D!) Dobrze, że u Żurka zauważyłeś! XDDDDDDDDDDDDDDD
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi