Ford Kuga przedlift czy polift, 1.5EB czy 2,5FHEV
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Oldman · Opublikowano
Ja do tej pory siedziałem na win 10 tylko z defenderem , wchodziłem na rozne niebezpieczne strony i co i nic (.......nie licząc jednego razu jak złapałem Phobosa i mi zaszyfrował przez noc wszystkie zdjęcia rodzinne na wszystkich dyskach a potem zażądał okupu ) -
Przez trepek · Opublikowano
Gratulacje! Jesteś w ciąży! EDIT: Jakby ktoś nie zajarzył - jeden z dwóch używanych skrótów określających ludzką gonatropinę kosmówkową. Jest to hormon produkowany przez zarodek po zagnieżdżeniu się. -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Quicksilvera mam teraz u siebie w obudowie (wersję na magnetycznych wentylatorach) i jestem z tego modelu bardzo zadowolony. Po zaaplikowaniu undervotlingu częściej słyszę chłodzenie od CPU niż kartę graficzną. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Ja nic złego nie widzę, wszystko mam na maks detalach, wyłączone blury czy inne aberracje. FG czy bez FG, postać stała w miejscu więc nic nie mogło się ruszyć. Może wy coś macie nie tak Ja też zmieniłem dlss na najnowszy dll 10.4 -
Przez kptEnter · Opublikowano
Moje odczucia (4070 Ti Super, 4K, dlls jakość, FG) Z RT faktycznie ładniej (naturalniej), ale przycina klatki. Bez RT lepiej. Za to wydaje mi się ogólnie, że jest ostrzej po tym patchu, jakby większa rozdzielczość tekstur, mniejsze mydło, no ładniej ogólnie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi