Klawisze Fn w Asusie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Karro · Opublikowano
https://www.gov.pl/web/po-katowice/akt-oskarzenia-przeciwko-sebastianowi-m. Jak widać ,można startować z innego pułapu -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Odkąd poszła moja 5070Ti na gwarancji doszedłem do wniosku że 9800X3D mi już nie potrzebny jak grafa wróci to zastanowię się co z nią zrobić. -
Przez lukadd · Opublikowano
Nie wiem ciężko stwierdzić ile takich przypadków jest na mieszkańca. A odnośnie nożowników. Wybierz sobie dowolne powiatowe czy inne małe lub średnie miasto z mapy Polski i wpisz w google. "atak nożownika" i dodaj miasto. Częstochowa, Zabrze, Legnica, Lubartów, Opole, Zamość, Radom, Świebodzin, Żagań itd. Non stop masz jakiegoś nożownika. -
Przez Karro · Opublikowano
Obecny rząd to jest wzór. Ufoludki z RPO dostali do pilnowania recmanow,blondyna z krzywym wzrokiem chce wprowadzać w Polsce zielony lad w 2030 choć UE wymaga 2035 a lekarz jest generałem w MON. Jakby tak odwrócić o 180 stopni może by zadziałało Hubio w Polsce najpierw sprzedali za łapówki wszystko a pozniej drugi raz okradli podatnika wykorzystując jego pieniądze by stworzyć miejsca dla swoich tworząc spółki skarbu państwa a ty tu nawijasz makaron o korpo -
Przez ibizpl · Opublikowano
Taaa i jeszcze Ufo wyląduje pośrodku tej bajki a kopciuszek okaże się transem... Normalnie Straszny film 5: Right wing slavery slasher Vs zombie multi kulti To lepiej żeby lewica rządziła i niech w pięknie rozwiniętej multi kulti gospodarce "murziny s afrika" zapieprzają za 1/5 zamiast wyborców, tak będzie okej? A wieczorami będziemy mieli prawdziwego slashera na żywo na ulicach. Chyba sąsiedzi już to przerabiali i coś nie pyka.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi