maras2574 1 055 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Te ruiny w Racoon City kojarzą mi się trochę ze Stalkerem
ODIN85 3 968 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Godzinę temu, Reddzik napisał(a): Też tak macie? Nie. Idzie tyle pestek wykraftować że u obu jest Gun gun 1
Szambo 642 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Teraz, ODIN85 napisał(a): Nie. Idzie tyle pestek wykraftować że u obu jest Gun gun No w sumie tak może być. Grając Grace kitrałem amunicję w sumie nie wiadomo po co... nie było ostatecznie żadnego starcia z bossem, które by wymagało naboi. Grając dokładnie Grace spokojnie uzbieramy naboje potrzebne do zabicia mini-bossów i z 4-5 aplikatorów... podobno 3 wystarczą na położenie grubasa. A zwykłe pestki na klasycznych zombiaków.
Crew 900 1 156 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 22 godziny temu, aureumchaos napisał(a): https://www.pcgamer.com/games/resident-evil/resident-evil-requiems-the-final-puzzle-has-finally-been-figured-out-and-its-just-as-complicated-and-long-as-youd-think-we-dont-get-the-doll-if-we-dont-afk-at-the-grinder/ Uwaga spoiler w linku jak rozwiazac finalna zagadke i powiem tak, niestety ale ja bym na to nie wpadl wszystko na co wpadli Ci coja rozwiazali... Jakis kosmos. Udalo sie to komu s tutaj???? To jest jakaś ściema. Zostawiłem AFK na 20 minut i taka sama informacja, że bardzo dużo krwi i żadnej lalki nie było.
Szambo 642 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Czy można te New Game + w nieskończoność robić? Dla przykładu zrobie sobię teraz na łatwym przejście żeby pofarmić pestki i będę je miał na kolejne przejście w którym będę już robił speedruna bez aplikatora?
maras2574 1 055 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Jaycob napisał(a): Też takie same bugi są? W żadnym wypadku
aureumchaos 480 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 37 minut temu, Crew 900 napisał(a): To jest jakaś ściema. Zostawiłem AFK na 20 minut i taka sama informacja, że bardzo dużo krwi i żadnej lalki nie było. a w toalecie spuściłeś wode 8 razy? (pytam bo tak jest napisane w artykule) Spoiler Kluczowe wymagania i kroki 1. Zdobycie Marie’s Doll Aby lalka w ogóle się pojawiła: 🔹 W piwnicy Care Center musisz: Poczekać ~15 minut w obszarze pełnym ciał wiszących nad basenem krwi, aż wiele trupów spadnie do wody – to aktywuje ukryty „flag” w grze. Nie zabijać żadnych zombie mechanicznie (np. bronią) w sekcji z młynem — muszą one wpaść żywe do mechanizmu mielącego. Opróżnić krew w odpowiednim momencie, aby przejść dalej i zakończyć flagi związane z tym fragmentem. 🔹 Po ucieczce z basenu: Wróć do toalety na 1 F i spłucz sedes co najmniej osiem razy — to trzeci „ukryty warunek”, humorystycznie zwany przez graczy toiletgate. Kontynuuj fabułę aż do Research Facility pod Courtyard — po wybuchu rdzenia znajdziesz lalkę w kałuży substancji biologicznej. Po zdobyciu Marie’s Doll, odłóż ją do skrzyni z przedmiotami (item box) — zostanie zachowana na kolejne przejścia. . Drugi przejazd (NG+) – aktywacja zagadki W kolejnym przejściu: 🔹 Zaraz po ponownym wyjściu z piwnicy, znajdziesz Severed Hand. 🔹 Weź ją do Blood Analyzer → otrzymasz wiadomość „Let’s play” i serię sekwencji liter/GGC AAG AUA… co jest kodem do interpretacji kombinacji Sun/Moon/Star. 🔹 Wejdź do Lead Researcher's Office trzymając Emily i mając Marie’s Doll w ekwipunku. 🔹 Tam wprowadź kombinację symboli odpowiadającą uzyskanym literom → zagadka zostaje ukończona. Edytowane 3 godziny temu przez aureumchaos
aureumchaos 480 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) mody jakies? jakie stery? Ja na cale przejscie zaliczylem z 5 crashy ale nie wiem czy nie wina bylo np reframework i mod na uzuniecie film grain. Edit: Device Removed - trzeba bylo ne wyciagac karty z kompa podczas grania Edytowane 2 godziny temu przez aureumchaos
ODIN85 3 968 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 26 minut temu, maras2574 napisał(a): Pierwszy crash, sierociniec Mój ulubiony etap
maras2574 1 055 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 46 minut temu, aureumchaos napisał(a): mody jakies? jakie stery? Czyścioch, żadnych modów Stery najnowsze 595.71 Podejrzewam że pamięć się zapchała Grałem non stop przez 5h prawie 1 1
Radio Tirana 1 262 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 2 godziny temu, maras2574 napisał(a): Pierwszy crash, sierociniec Mi gra się wywaliła z 10 razy (przejście zajęło 16 godzin wg licznika Steam), najwięcej w Raccoon City. Przeważne do pulpitu, ale w siedzibie ARK pod koniec gry to cały komputer się zrestartował. Edit. Dodam, że nie była to wina undervotlingu karty graficznej. Przywróciłem domyślne wartości w MSI Afterburner, a po 20 minutach i tak zobaczyłem zbieranie raportu o błędach. Edytowane 40 minut temu przez Radio Tirana 1 1
Rekomendowane odpowiedzi