MaxaM 1 845 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu https://updatecrazy.com/resident-evil-9-update-1-110-patch-notes-re-9-patch-1-11/ 1
caleb59 1 881 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu @ODIN85 @sideband Cytat Performance Fixes - Addressed frame rate stuttering issues. 4
MroczneWidmo 20 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Nie wiem czy to patch czy hotfix 595.76, ale na 4080 znaczaco wzrostła mi wydajność z PT. 1
@MUZ 115 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 9 minut temu, MroczneWidmo napisał(a): Nie wiem czy to patch czy hotfix 595.76, ale na 4080 znaczaco wzrostła mi wydajność z PT. Internety potwierdzają - w końcu będę mógł odinstalować sterownik z września 2025 Potestuję wieczorem, bo robię drugie przejście. Edytowane 4 godziny temu przez @MUZ
MroczneWidmo 20 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 34 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Tz? Na tej scenie otwierającej miałem 78-80 z 3440x1440, DLSS Zbalansowane z PT i rezta na maksa + FGx2, a teraz mam 95-100. Edytowane 4 godziny temu przez MroczneWidmo
userKAMIL 908 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Mi po tej aktualizacji gra crashuje przez tego moda na zdjęcie ''ziarna'' w grze. Tu jest update wgrać do folderu z grą i lata wszystko znowu. https://github.com/praydog/REFramework-nightly/releases/download/nightly-01280-1904b553964da9ca5e54a184e6126fae385ffb59/RE9.zip Edytowane 4 godziny temu przez userKAMIL
azgan 1 280 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 1 godzinę temu, MroczneWidmo napisał(a): Nie wiem czy to patch czy hotfix 595.76, ale na 4080 znaczaco wzrostła mi wydajność z PT. Potwierdza to ktoś jeszcze?
sideband 2 347 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 3 godziny temu, caleb59 napisał(a): Wróciła wydajność w PT, ale szarpie jak szarpało Wszystko jest w temacie o sterownikach 1
azgan 1 280 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 1 minutę temu, sideband napisał(a): Wróciła wydajność w PT, ale szarpie jak szarpało Wszystko jest w temacie o sterownikach Dzięki to zostaję na tych starych 😅
sideband 2 347 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Tylko na starych 576.88 czy 580.88 też szarpie
azgan 1 280 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 7 minut temu, sideband napisał(a): Tylko na starych 576.88 czy 580.88 też szarpie Czyli co lepiej zrobić Update czy zostawić i czekać dalej 🤔?
ODIN85 3 981 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 49 minut temu, azgan napisał(a): Potwierdza to ktoś jeszcze? Polatałem z 10 min po ostatniej lokacji i jak łatało dobrze tak dalej działa świetnie. 1
Psiak 89 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Dlatego ja zawsze czekam na witaminę i obejścia denuvo, bez tego syfu gra działa o niebo lepiej 1
sideband 2 347 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Denuvo masz tylko w usunięte w momencie kiedy to zrobi developer. Cracki nie usuwają denuvo to cały czas działa pomimo cracka
MroczneWidmo 20 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 7 minut temu, Psiak napisał(a): Dlatego ja zawsze czekam na witaminę i obejścia denuvo, bez tego syfu gra działa o niebo lepiej nikt zdaje się nie wyodrębnił nigdy czystego .exe i zawsze to jest tylko bypass
maras2574 1 056 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 godziny temu, MroczneWidmo napisał(a): Na tej scenie otwierającej miałem 78-80 z 3440x1440, DLSS Zbalansowane z PT i rezta na maksa + FGx2, a teraz mam 95-100. Dlaczego Zbalansowany ? Ja sam początek wszystko max fg i DLAA, potem zmieniłem DLAA na PT i jakość, też 3440x1440 i 4080
Psiak 89 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 26 minut temu, MroczneWidmo napisał(a): nikt zdaje się nie wyodrębnił nigdy czystego .exe i zawsze to jest tylko bypass Nie wiem jak to działa, nie interesuje się, ale zawsze działa na moim pc lepiej niż surowiec. Tak samo nie wyobrażam sobie mieć systemu w10/11 czystego, musi być mod bez telemetrii i maksymalnie 45-50 procesów w tle.
aureumchaos 482 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Od lat wiadomo ze piraty chodza lepiej. Ostatni afera glosniejsza to byal wlasnie z RE village. Pirat bez denuvo smigal elegancko a legalne koie jak kupa. https://www.pcgamer.com/resident-evil-village-drm-denuvo-stuttering/ Sam capcom sie przyznal i probowal poprawiac: Edytowane 1 godzinę temu przez aureumchaos 1
Psiak 89 Opublikowano 46 minut temu Opublikowano 46 minut temu 2 minuty temu, ODIN85 napisał(a): No i są tańsze
MaxaM 1 845 Opublikowano 40 minut temu Opublikowano 40 minut temu Patrzę, że w sumie czasy mało co się zmieniły. Kiedyś cracki, witaminki i robienie fikołków aby odpalić grę. Dzisiaj z kolei stery, patche i kombinowanie aby też odpalić grę 1
Rekomendowane odpowiedzi