Slayer 344 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Oo nieźle ; D Szczerze mówiąc trochę mnie zmęczyły gry TPP, chętnie pogram cos FPP
maras2574 1 223 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Tak, kodzik w Instant Gaming już dostępny
dawidoxx 1 169 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Pobiera sie.. będzie grane w koncu jakas przerwa od arc raiders 1 2
ODIN85 4 927 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego (edytowane) Dobra tam zaraz recki Edytowane 25 Lutego przez ODIN85 2
Marvf 183 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego (edytowane) . Dla waszego spokoju ducha usuwam, kto szuka recenzji to sobie je znajdzie Jest w materiale kilka przebitek/cutscenek nie widzianych do tej pory lub po prostu lekko przeciągniętych, fabularnych spojlerów zgodnie z obietnicą UV nie ma Edytowane 25 Lutego przez Marvf
ODIN85 4 927 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Tylko że jak w to wejdziecie to potem będą same się pojawiały filmy spoilerowe
ODIN85 4 927 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Mało zagadek na plus. Jeszcze skradanie mogli wywalić. 1
Reddzik 3 899 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Wiemy, im mniej "roboty" tym szybszy speedrun 5
Jaycob 2 745 Opublikowano 25 Lutego Autor Opublikowano 25 Lutego 33 minuty temu, Tomek_ITH napisał(a): Poniżej 90? Ehh... czyli średniak. Czyli biorę na promo. Ktoś spodziewał się, że będzie inaczej? Przecież prawie każdy RE to banger - może poza szóstką, ale w co-opie i tak grało się całkiem fajnie. 1
Tomek_ITH 511 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego (edytowane) Ale 300zł? 300zł za grę na 12h? W życiu bym tyle nie dał. A za to ludzie mają problem o gta 6 z możliwą ceną 100$ Edytowane 25 Lutego przez Tomek_ITH
Jaycob 2 745 Opublikowano 25 Lutego Autor Opublikowano 25 Lutego (edytowane) Na kluczykach za 177 zł: https://gg.deals/game/resident-evil-requiem/ Edytowane 25 Lutego przez Jaycob 1 1
Tomek_ITH 511 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 1 minutę temu, Jaycob napisał(a): Na kluczykach za 177 zł. O jakieś 77 za dużo. 1 1
caleb59 2 337 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Zgadza się, gra nie jest warta 177zł. To jest więcej tego samego w innej lokacji, trzeba zdawać sobie z tego sprawę, to już 9 część odcinania kuponów przez Capcom. 1 1
Phoenix. 7 022 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego To niezle z was eksperty od oceniania co ile jest warte pogratulowac madrosci! jeden gorszy od drugiego 1
ODIN85 4 927 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 38 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): Ale 300zł? 300zł za grę na 12h? W życiu bym tyle nie dał. A za to ludzie mają problem o gta 6 z możliwą ceną 100$ Nikt tu nie płaci pełnej ceny za gry
Tomek_ITH 511 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego (edytowane) 14 minut temu, Phoenix. napisał(a): To niezle z was eksperty od oceniania co ile jest warte pogratulowac madrosci! jeden gorszy od drugiego No dla mnie nie jest warte, no co zrobić. Co to ma wspólnego z mądrością, to już wiesz zapewne tylko ty. Edytowane 25 Lutego przez Tomek_ITH 1
Reddzik 3 899 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego (edytowane) Residenty szybko tanieją, ja spokojnie poczekam, w kluczykowni spadnie do okolic 120zł i może się pomyśli. tak samo jak zrobiłem z SH2. Edytowane 25 Lutego przez Reddzik 1
caleb59 2 337 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego (edytowane) 20 minut temu, Phoenix. napisał(a): To niezle z was eksperty od oceniania co ile jest warte pogratulowac madrosci! jeden gorszy od drugiego Żeby była jasność - nie twierdzę, że gra jest zła - na pewno jest dobra i z chęcią się to ogra ale to jest po prostu więcej tego samego. Zależy jak kto na to patrzy, ja mam już przesyt i nie trzęsę się na myśl o nowej grze w serii, niczym mnie nie zaskoczą więc po co przepłacać. Edytowane 25 Lutego przez caleb59 1 1
JeRRyF3D 2 115 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Ale tereny zewnętrzne, budynki, ulice dalece mnie zaskakują jakością real światła IMO. 1
Rekomendowane odpowiedzi