Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, wallec napisał(a):

Sam fakt, że w grach są opcje, których nie możesz włączyć sprawia, że produkt jest ble i fuj.

Na nV to jest klęska urodzaju. Sam nie wiem jak grać. Czy moze z Natywną,  czy moze natywna + mocny RT i FG. Czy moze DLSS quality path tracing i MFG. Ciezko sie zdecydowac. Ale najlepsze wrazenia jakosc obrazu i rozgrywke jednak prezentuje path tracing :) 

• Upvote 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
48 minut temu, Send1N napisał(a):

Wallec ostatnio sprzedał 6900XT bez gwary za prawie 2K z tego co pamiętam :E 

Nie ma najmniejszych problemów ze sprzedażą AMD dopóki cena i model są odpowiednie. Szafirki, red debile schodzą bez problemu.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Za ile mogę sprzedać 3 letniego asusa dual rx 6600 z oryginalnym pudełkiem?

Karta w 100% sprawna, regularnie czyszczona z kurzu, od nowości w moim komputerze.

Na którym portalu sprzedawaliście swoje karty i jak to wyglądało?

Edytowane przez Pawcio
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Krzysiak napisał(a):

W marcu sprzedałem orzełka 6600 od gigusia za 800, straciłem tylko 5 dyszek względem czerwca 2024 gdy go kupiłem :) 

SZACUN. Nie miałbym serca nawet wystawić za tyle :o

W dniu 1.07.2025 o 19:54, Pawcio napisał(a):

Za ile mogę sprzedać 3 letniego asusa dual rx 6600 z oryginalnym pudełkiem?

Karta w 100% sprawna, regularnie czyszczona z kurzu, od nowości w moim komputerze.

Na którym portalu sprzedawaliście swoje karty i jak to wyglądało?

Na OLX jest mnóstwo po 500-550pln i leżą. Gdzie porównywalne RTX 2060Super w dobrej wersji wyrwać za 550 ciężko.

Edytowane przez Grolshek
Opublikowano

No jak to przecież z dobrym upscalerem intela wykręcisz taki sam klatkarz na b580 jak na tym radeonie z ponad połowę mniejszym poborem mocy :E dodatkowo to referent aby to w miarę przyzwoicie działało trzeba ostre cięcia zegara zrobić ;) 

• Upvote 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Miałem kiedyś RX 6600 XT przez kilka lat i działało dobrze. Gorzej było z nowymi grami gdzie czasami było poniżej 60 fpsów na wysokich ustawieniach a tak poza tym prawie w ogóle nie było problemów ze sterownikami i z pozostałymi grami. Jedynie tylko na początku co jakiś czas wieszał się komputer.

• Confused 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

FSR 4 działa teraz na RDNA2 pod Windowsem, przejście z FSR3 na FSR4 to utrata ~20% FPS ale za to lepsza jakość. 

Aczkolwiek nawet FSR4 Zbalansowany oferuje Lepszą jakość od FSR 3 Jakość przy podobnych FPS.

Edytowane przez deathrabit
  • Thanks 1
Opublikowano

Ta garstka zapaleńców potrafi to zrobić tylko i wyłącznie dlatego, że AMD przez pomyłkę wypuściło FSR 4 w wersji INT8. Bez tego jajco by zrobili. Może pierwotny pomysł był jak z XeSS, czyli dwie wersje FSR 4: o lepszej jakości dla kart z akceleratorami AI oraz o gorszej dla pozostałych. Ale z jakiegoś powodu ten plan został porzucony, tak to wygląda.

• Upvote 1