j4z 1 873 Opublikowano 12 Czerwca 2025 Opublikowano 12 Czerwca 2025 Premiera w 2026. Dłuższy gameplay: 1
Jaycob 2 745 Opublikowano 12 Czerwca 2025 Opublikowano 12 Czerwca 2025 Nie grałem w poprzednie części (kojarzę tylko, że były w 2D), ale ta nowa wygląda super - urocza, a jednocześnie potrafi przywalić brutalnością. Platformowe fragmenty zapowiadają się na konkretny hardcore (trochę jak te opcjonalne levele w Astrobocie), z tym że tutaj chyba wszystko będzie tak wyglądać. Czekam, ale szkoda, że premiera dopiero w 2026.
slafec 76 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca W weekend skończyłem Light World. SMB3D oferuje zwartą i intensywną kampanię z bardzo wysokim poziomem trudności. Frustracja występuje, ale jest do opanowania dzięki krótkim poziomom trwającym do minuty. Z minusów to kamera czasami przeszkadza i jeszcze pod koniec pojawia się mechanika, której nie jestem fanem. Przejście do 3D uważam za bardzo udane. 8/10 1
Zas 462 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Szkoda, że to taka gra dla hardkorów, bo wygląda kapitalnie - aż chciałoby się zagrać.
slafec 76 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Dla hardkorów jest Dark World i osiągnięcia. Podstawowa kampania jest dobrze zbalansowana, wraz z przechodzeniem poziomów uczysz się mechanik gry. Wystarczy odrobina wytrwałości Żeby walczyć z bossem musisz ukończyć tylko 10 z 15 poziomów w danym świecie (łącznie jest ich 5). 1
j4z 1 873 Opublikowano 9 Czerwca Autor Opublikowano 9 Czerwca Też pograłem trochę w tego 3d. Szybko odpadłem. Bardziej podobał mi się 2d, w którym też odpadłem, ale trochę później. 😀
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca 9 minut temu, slafec napisał(a): Dla hardkorów jest Dark World i osiągnięcia. Podstawowa kampania jest dobrze zbalansowana, wraz z przechodzeniem poziomów uczysz się mechanik gry. Wystarczy odrobina wytrwałości Żeby walczyć z bossem musisz ukończyć tylko 10 z 15 poziomów w danym świecie (łącznie jest ich 5). Pewnych rzeczy ludziom nie wytłumaczysz. Czasem odnoszę wrażenie że ci którzy uważają takie gry że są dla hardcorowców, to idąc chodnikiem wejdą w , ale żeby wyciągnąć wnioski to nie, na drugim dzień pójdą tą samą drogą i znowu wejdą w tą samą i tak dzień po dniu,nie ominą, nie pójdą inną drogą, nie przeskoczą i powiedzą że to jest nie do ominięcia 🙂 czytaj dla hardcorowców. 1
Rekomendowane odpowiedzi